Hemeroidi pri dojenčku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Kimi6 -> Hemeroidi pri dojenčku (3.3.2011 19:08:31)

Živjo,

imam 10 mesečno punčko, ki skoraj vedno joka ko kaka. Res, da je nekaj časa na trdo kakala, potem smo ji ukunili navaden Novalac in šli na tega proti zaprtju in sedaj kakec ni več tako trd. Tekočine noče piti skoraj nič, ji vse živo ponujamo, pa zelo malo pije. Ali je možno, da ima tako mali že hemeroide, ker danes ko sem jo kopala, sem opazila pri ritki majhen izrastek. Sej bom jutri poklicala zdravnico, pa me vseeno zanima, če je katera imela tak problem.

nusi -> RE: Hemeroidi pri dojenčku (3.3.2011 20:20:02)

za hemeroide ne vem, je pa tudi moj imel takšne težave. Zato sem ga začela posedati na kahlico, kjer veliko lažje kaka in ne joka zraven. Zjutraj in zvečer, včasih pa samo 1x na dan, mu dam laneno seme, ki ga strem in namočim v vodi za cca 5 minut, nato pa semena in tekočino dodam hrani. Mojmu ful pomaga.

tejči28 -> RE: Hemeroidi pri dojenčku (3.3.2011 22:29:55)

dojenčki imajo pogosto hemeroide ravno zaradi napenjanja pri kakanju.Vendar mu ne bodo ostali tak kot nam odraslim.[sm=hudicek1.gif] Otrokom se to popravi nazaj.

DragonLady -> RE: Hemeroidi pri dojenčku (3.3.2011 23:04:12)

LACTACON-mehča blato, ga pridno uporabljamo doma...mlečni sladkor, nam ful pomaga proti zaprtosti. Priporočila ga je patronažna in pediatrinja. Se dobi v lekarni...bolj priročno kot pa da kupuješ laktozo v prahu in doma sama pacaš in pripravljaš. To je pa v obliki sladkega sirupa, ga imajo otroci načeloma ful radi. V glavnem, toplo priporočam...srečno!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.3.2011 22:24:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]