Neckermannova otroška oblačila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 19:53:01)

A se je katera poslužila naročanja te opreme v katalogu posebej za otroke. Ali zaupoate kar tem fotkam in tudi cenam. Zdijo se mi nekaterimi full luštni!

india -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 19:54:15)

Ja, sem že kar precej naročala in to prav za otroke, vedno sem bila zelo zadovoljna...sem pa vedno otroke najprej zmerila in potem primerjala z njihovimi tabelami.:miska:

TARA in MAJ -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 19:58:25)

tud jest se odločam za nakup in me zanim kako ste bile kaj zadovoljne tiste ki ste kaj kupila.

Sibil_ -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:02:01)

Jaz sem večkrat naročila in bila vedno full zadovoljna, in to tako z otroškimi oblačili kot z oblačili za odrasle.:bravo:
Pri otroških oblačilih pa res izmerite otroke, ker imajo kar velike številke-kot recimo H&M.
LP pa uspešen nakup vam želim,:miska:
Sibil

jennifer -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:05:53)

vse kar je tam lepo v resnici ni le če imaš manekensko postavo in 42 kg

brianna -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:17:03)

Meni se pa zdijo otroška oblačila predraga tam, pa tudi za odrasle.

Danes sem v avstriji kupila hlačke in majico za našega malčka in sem za to odštela 6,40€. Kupila sem v diskontu KIk. Pa ni slaba kvaliteta. Malčki to tako hitro prerasejo, da se sploh ne more uničiti v tistem času. Tudi za sebe velikokrat kupim kaj tam, je ugodno in trpežno

lp

CatJa -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:43:57)

Tisti kompletki za dojencke so ful predragi, ce primerjas s H&M, pa celo v primerjavi z BC, bodiji pa se raztegnejo kot creva.

Annny -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:48:30)

Totalno predrago.

mammy26 -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:50:13)

tudi jaz kupujem kar precej preko kataloga. Zaenkrat lahko rečem da sem do sedaj bila vedno zadovoljna, je pa res da so določena morda nekoliko draga. Kupujem pa za vse nas ponavadi. Največ pa seveda za otroke.

pravljica -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 20:57:31)

otroškim fotkam zaupam, na meni je pa seveda vse drugače kot na tistih manekenkah 8)
splača se pa kupit tiste stvari iz akcije...kvaliteta je pa po moje nekaj takšnega kot h&m

Marogica -> Neckermannova otroška oblačila (12.8.2005 21:09:46)

Jaz zaupam kvaliteti Neckermanna, vendar so mi otroška oblačila enostavno predraga, pa še poštnino moraš računat in še čakaš ca 10 dni, da jih dobiš. Torej ne kupujem za otroka preko kataloga.

Stran: [1]