otroški vložki za plenice/sp. hlače (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

barni -> otroški vložki za plenice/sp. hlače (3.3.2011 8:53:13)

Zdravo!

V eni izmed tem je bilo omenjeno, da naj bi obstajali neki vložki za plenice oziroma za v spodnje hlačke za otroke. Zanima me, če katera ve za to. Na netu sem našla samo take za večkratno uporabo, ki jih je treba prati. Jaz pa bi rada take za enkratno uporabo.

Morda ima katera izkušnje s tem ali pa ve, kje se lahko dobijo?

sanelaa -> RE: otroški vložki za plenice/sp. hlače (3.3.2011 8:55:38)

Jaz vem da so nekaj časa bili na voljo v mullerju, bom naslednjič prevrila, mogoče še danes. Vložki naj bi bili namenjeni otrokom ki ponoči velikoooooooooooo lulajo, da daš ta vložek še dodatno v pleničko, da zdrži do jutra.
za ta velike otroke pa imajo v mulerju tudi plenice, ki se oblečejo kot hlačke, kot une plavalne plenice.

Hope2 -> RE: otroški vložki za plenice/sp. hlače (3.3.2011 10:06:22)

Muller jih je imel, smo mi kupovali, ker nobena plenička ni vzdržala čez noč. Firma moltex, zelena velika vrečka, bila je na polički zraven plenic. Ampak baje jih ni več za dobit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .
Samo ti vložki niso za v spodnje hlačke, ker je to vložek kot navaden bombažen vložek- torej premoči vse skozi, nima nič plastične zaščite- urin teče skozi vložek na peničko. Tudi nima kakega lepila, kot npr ženski, da se zalepijo na hlečke- tak da se kar fajn zgužvajo in zmečkajo- res si ne predstavljam v spodnjih hlačkah

Drugih pa ne poznam

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2011 10:15:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]