|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
30.8.2011 22:54:11   
Ploha
farfala: M&M bosta vsaka v svoji skupini!

srečanje: oooo a mamo SPET srečanje? user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
30.8.2011 23:45:13   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
srečanje: oooo a mamo SPET srečanje? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha zs

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.8.2011 9:44:27   
Ploha
rubica. ZS NAZAJ!

evo danes bi mogla k G, in kaj se zgodi, zutri se mi je ulila, UPANJE PA RES UMRE ZADNJE!!!! user posted image user posted image sploh vam ne znam povedat, kako sem srečna :D user posted image

en otrok v vtrcu, en gleda risankopo enem mescu pomoje...

zdele bom pa počas že po manco mogla, pa upam, da bom meto k frizerju spravla...

danes imam tako silno željo po zapravljanju user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.8.2011 10:02:36   
ronja
Hehe, hude detektivke steuser posted image ! Ja, fantek bo, Svit. samo naj zaboga počaka do januarja in naj se nič ne okuži od mene in naj bo zdrav...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.8.2011 10:50:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hehe, hude detektivke steuser posted image ! Ja, fantek bo, Svit. samo naj zaboga počaka do januarja in naj se nič ne okuži od mene in naj bo zdrav...

držim pesti za vse to! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.8.2011 10:51:14   
Ploha
evo mančko, eno leto nazaj...no zdej je že malo več user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.8.2011 11:07:54   
ronja
Hvala.
O, madona, Manca je že 1 leto stara???? Kako čas beži! Čestitke!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
31.8.2011 12:48:51   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Super...bo blažen med ženami user posted image  ...pa ime je zelo lepo

aja pa držim pesti, da ostane na toplem do januarja

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
31.8.2011 12:51:51   
ronja
Hvala za pesti tudi tebi:).
za ime pa - fajn, da je tudi to komu všečuser posted image . Sva mela kar malo tremo, ker za fantke nisva nikoli izbrala imena - vedno sva takoj našla ime za punčko in potem upala, da ne bo treba niti iskat daljeuser posted image - in je 2x tako bilo, hehe. No, tokrat je pa že na ns kazalo, da se ne bova zmazala in sva začela malo bolj gruntat. sva imela pa tega v ožjem izboru že od prejšnjihdvakrat in sva se zdaj samo odločila. So pa res imena iz vseh vetrov, hehe.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
31.8.2011 13:05:22   
nina166
Ronja a sta punci veseli? Zdaj bota pa taveliki sestrci in bota imeli glavno besedo user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
31.8.2011 13:35:33   
ronja
Ma, punci (sploh Ronja) sta veseli že od taprve nosečnosti letos (spontanega splava) dalje!user posted image Me je namreč začela zasliševat, če bomo dobili dojenčka (kar tako, iz milega neba) točno na dan, ko sem nareidla test. Takrat sem se še neki zmuznila, ker sem hotela najprej povedat lubiju, potem pa je še kar težila naslednje dni in sva ji povedala. Ko sem imela ss, sem jima sicer razložila, kaj se je zgodilo, ampak za Ronjo vse skup ni prestavljalo nobene spremembe - ok, bo pač kasneje - zanjo je otroček še vedno bil, še zabavno se ji je vse skup zdelo in se je moral lubi enkrat kar mal razhudit, ker se je nonstop nekaj zezala iz tega, da je dojenček zdaj umrl, pa da je mami še noseča in itd... Skratka - tokrat sva poizkušala počakat kolikor dolgo se je dalo, potem sva jima pa povedala, ker nisva hotela, da bi onidve zadnji zvedeli, se pa meni hitro vidi - bruham in to težko skriješ...
Tako da že nekaj časa vesta in se jima fajn zdi. In zvedavo spremljata vse spremembe (moramo naredit plac za dojenčka - za njegove cotke itd...) in potem me je zadnjič Ronja vprašala, kje bo dojenček spal, pa Lejla je zadnjič ugotavljala, da bomo morali v avto dat še en sedež zanj, itd... Skratka, obvladata scenouser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
31.8.2011 13:40:05   
sonček33
Ronja, lepo ime in ne bi tuda zaradi špijoniranja ... saj veš, vidiš tvoje ime in pač prebereš :) Čakam pa na kakšen nov zapis, mogoče recept za breskov zavitek z marcipanom :)

Vas čaka še selitev, al boste ostali v toplem gnezdecu še nekaj časa?

Nina, kako si?

Plohca...ma fajn, da se je pojavila :) pa fajn da si zadihala. A se ti je kaj sanjalo o krompirju? :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
31.8.2011 13:55:39   
ronja
Ronja, lepo ime in ne bi tuda zaradi špijoniranja ...saj veš, vidiš tvoje ime in pač prebereš :)

Hehe, saj nisem, fajn se mi zdiuser posted image .

Breske v listnatem testu so pa ful izi: olupiš breskve, jih razpoloviš, vzameš ven peško in namesto nje v vsako polovico daš kroglico marcipana. Razvaljaš listnato testo, eno polovico testa naluknjaš z nožem povsod - narediš tako mrežico (ali pa če maš tak fensi valjček, da to naredi v enem koraku in ga samo parkrat zapelješ čez testo), drugo polovico pa posuješ s cimetom na mestih, kjer bojo breskve, polovičke lepo položiš gor in pokriješ s tistim naluknjanim testom. Zatesniš robove in izrežeš - če se češ preseravat, potem narediš lepe kroge, iz ostankov pa listke, če pa vam gre samo za okus, razrežeš na kvadrate, ad nimaš ostankov in to je to. Zraven naredim jaz karamelno omakico (sladkor, voda oz. jaz dam sok, kar ga izteče iz breskev ven, medte, ko jih matertiram;) in smetana). Je res njami zadevica (te breskve mislim), omaka paše zraven in vse skup je zelo enostavno.

Vas čaka še selitev, al boste ostali v toplem gnezdecu še nekaj časa?

Čaka nas definitivno - za 5 oseb je 38 kvadratov vseeno premalo, pa če je še tako krasen tlorisuser posted image . Ampak zaenkrat sva šele na gledanju oglasovuser posted image . do zdaj sva šla pogledat eno krasno stanovanje, brez kleti in garaže, tako da kljub temu, da je bilo idealno in poceni, ga nisva vzela, ker je sranje, če nimaš kam dat 5 biciklov, vozička... Zdaj sva gledala stanovanja, pa so ta velika hudimano draga in jih je neverjetno malo (mi bi meli 5 sobno - ker je fajn, da imajo otroci vsak svojo sobo, pa midva spalnico in da je še ena soba, kjer smo lahko vsi skup...). Verjetno zato, ker sva kot pravi lubi "zadnja dinozavra" - večinoma ljudje nimajo 3 otrok in če jih imajo, hočejo bajto.

Tako da sva potem silom prilike začela gledat tudi bajte, ker so dejansko cenejše kot pa velika stanovanja, ki so dostikrat ali luksuzna ali pa da sta to v bistvu dve manjši stanovanji, ki ju je možno kupit posebej ali pa kot eno večje... In seveda sta obe varianti zelo dragi, midva bi pa res rada bila nekje blizu mesta, ne nekje v p.m., da moraš potem vse te tri froce non stop po raznih krožkih razvažat, krožki, glasbena in športi so pa seveda nekje v centru in potem cele dneve samo taksi špilaš... najini bojo lepo sami hodili, zato mora bit lpp nekje blizu;). pa da se da z biciklom kam prit, ne da maš recimo samo eno Ižanko ali pa Dolenjko na razpolago - tam se ne moreš vsak dan furat...

tako da nekaj časa bomo še tu - verjetno še kar nekaj časa, razen če ne najdemo res nekaj krasnega in takoj vseljivega - kar je malo verjetno... Sicer pa iščeva, gledava, zdaj bova začela malo bolj aktivno iskat in upam, da najdemo nekaj, kar nam bo sedlo v srčekuser posted image . Vsekakor boste izvedele:).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
31.8.2011 14:43:10   
khurde
ronja, lepo ime:) in hvala za mejl, odpišem čimprej :) drugače se mi pa zdita vse prej kot zadnja dinozavra user posted image men se zdi, kot vidim v okolici, da je zdaj imeti 3 blazno popularno in ni več tko kot 10 let nazaj, ko so te čukast gledali, ker imaš več kot enega sorojenca user posted image mene pa prav zanima, kakšne (kreativne) rešitve imate, da lahko bivate na 38 kvadratih. pa če žje tloriš še tko fajn user posted image resno.

tko. mala2 spita. jaz sem pokonc, sem odspala eno uro z njima. za kosilo bo polnozrnata pica s feto, posušenimi paradižniki in blitvo, za najmlajšega še krompir z blitvo.

ploha, bravo za nenosečnost user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
31.8.2011 14:56:58   
ronja
Saj bi mela še kakega, če ne bi bile res ČISTO vse nosečnsoti tako hudimano zagamane, da se vsakič bojim, a bo šlo skoz ali ne, pa vedno neki tretjega zraven pride... Pa če bi imeli dovolj prostora in nekak malo bolj ziher finance... pa malo stara sem že - če bi hotla še 4., bi bila takrat že 35 stara (ker čist takoj pa tut ne moreš, itak mislim dojit, če bo vse normalno in niti m. ne dobiš nekaj časa...) Plus vsa organizacija in logistika... (pri 4 se vse zakomplicira - nov avto, večje stanovanje, v puberteti dva hladilnikauser posted image ,...) Tak da - bo 3 čisto ok.
Kreativne rešitve so predvsem police povsod, kamor se jih da nabit, založena garaža, tako, da not ni prostora za avto, ampak je not vse ostalo, enako je s kletjo, vse nabutano do konca, par stvari imava še pri bratu v kleti in jih morava v kratkem odnest (ne me vprašat, kam...) Pa veliko stiskanja, hehe. Na srečo se radi stiskamouser posted image .
Le piši mi, zdaj mam čas brat;).

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
31.8.2011 17:26:56   
Zvezdica
Ojla

da mal pokukam:)
Ronja, super za svita...naj bo vse ok:)

Niia, glede vrtca sva že debatirale. upam, da ne glede na odločitev bo O lepo sprejel:)

Khurde... pridna. pa pikapoke za virozo.

Mi že ves dan knjige štimamo... je pa velik veselja, pa na trenutke velik žalosti ampak kr gre. Patrik pa tako noče v vrtec:(
Zdaj se z L crkljata skupja, pa Playstejšn je odkril in zdaj s tavelikim igrico igrata:(....

utrinek z današnjega popoldneva ....

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
31.8.2011 17:27:54   
Zvezdica
Aja, plohca super za M(da ni blo treba k ginekologu) in ja super za vrtec:)

Manca je pa že tolk velika, sploh ne morem verjet da je eno leto že mimo....

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
31.8.2011 20:32:21   
Ploha
zvezdica: a prou vidm? Patrik je čiiist drugačen, čist spremenjen, liam pa že ornk fant, oba sta se fuuul spremenil! 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
1.9.2011 13:26:58   
Zvezdica

zvezdica: a prou vidm? Patrik je čiiist drugačen, čist spremenjen, liam pa že ornk fant, oba sta se fuuul spremenil! 

v bistvu liam zgleda full drgačen na sliki, P je pa tak, falot pač:)

Je pa rs velik, zdaj že kr drugrček:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.9.2011 14:37:26   
Jancci
Čao babe!

Mi smo z dopusta. Kampirali smo blizu Rovinja in se imeli super!! Vsi 4je smo prišli domov prehlajeni.. pa ne vem ali zaradi mrzlih noči, ali pa nas je kak virus napadel pri 35 stopinjah!? user posted image

Ploha vse najboljše M, pa bravo za M user posted image Kako pa diploma??? Kaj zdej delaš ko ni več krompirja?

Krtekxx user posted image BB za novo posteljo. Zdej je pa res že velika dama. user posted image

Farfala user posted image za kakanje in lulanje. Počasi bo tudi vam ratalo. user posted image

Niia ti kar mal kompliciraj zaradi vrtca, jest te čist razumem!! Take smo mamice!

Ronja user posted image za fanta!! Držim pesti, da bo vse ok!! Imaš pa rok na dan ko bo moja M dopolnila 3 leta. user posted image Jest bi tut mela 3, pa mi ni za bit noseča, pa trenutno jih tut nimam kam dat, pa moj ni najbolj navdušen, pa .....user posted image

Zvezdica velika fanta maš!!!! Lepo, da se mata rada. user posted image

Fajn vsem za vrtce!! No bolj M&M, ostali so že itak stari mački. Mi naše gospodične še vedno razvajamo doma, pri babici in pri mami. Drugo leto bomo pa res na vrsti. Vrjetno zadnji??

Vidim da je srečanje uspelo!!! user posted image Pa kaj to zdej? A bom res jest mogla zorganizirat??? user posted image

Imam pa slabo novico. Kolegica, ki se je 5 let matrala zanosit in je pol zanosila je pred 14 dnevi v 7 mesecu rodila mrtvo punčko.user posted image user posted image user posted image Srček je prenehal biti in je ni bilo več...... KRIZA user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.9.2011 16:38:24   
ronja
Jest bi tut mela 3, pa mi ni za bit noseča, pa trenutno jih tut nimam kam dat

no, sej tudi meni ni za bit noseča, samo bi rada mela še tega otročička in to je baje edina možnost, da ga imava... Posvojit ne moreš, če maš lahko svoje - kar je tudi prav, glede na to, da jih že tako toliko čaka... Tak da ni drugeuser posted image .
Tudi midva kar malo gruntava, kam ga bova dala - saj veš 38 kvadratov bo ostalo 38 kvadratovuser posted image ... Ampak to se vse da, itak ni za večno, pa na začetku je itak skoz na rokah, tak da nima veze, kjer ma uradni štacjon, itak ni nikoli tamuser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
1.9.2011 21:05:20   
khurde
jancci, zdravo :) fajn za fajn dopust

zvezdica, P pa prav starejši na tej fotki izgleda, luštna sta pa oba

ronja, seveda lahko posvojiš, tudi če imaš lastne otroke, zakaj pa ne bi mogel? samo verjetno bi v sloveniji res ravno nikoli na vrsto prišel. mednarodno pa že.

jaz sem pa vedno govorila, da bi imela 2 ali 3 svoje otroke, ampak da pa po 30-em nikakor ne grem več rodit user posted image in da bi imela še kakšnega v reji, če bi bilo bolje urejeno.

grmi :)

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
1.9.2011 21:27:53   
farfala
ronja lepo ime Svituser posted image . Meni se tudi zdi, da je sedaj že več družin s 3 otroki kot z enim. Prav moderno je to sedaj postalouser posted image user posted image

khurde jaz sem si pa rekla, da po 40. nočem več rodituser posted image , ti si si pa postavila zelo nizko mejouser posted image

ploha če si nekaj zelo želiš, se ti uresniči, a neuser posted image . Zdaj pa še tako razmišljaj o našem srečanjuuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
2.9.2011 9:12:06   
Ploha
žal mi je, da mete nism že prejšn let dala v vrtec...z manco za 1x nobenih problemov, meta pa se dere in kriči, joka, ona pravi, da se boji, cela skupina je obnemela, ko se je naša drla na vse pretege...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
2.9.2011 9:43:13   
rubica

žal mi je, da mete nism že prejšn let dala v vrtec...z manco za 1x nobenih problemov, meta pa se dere in kriči, joka, ona pravi, da se boji, cela skupina je obnemela, ko se je naša drla na vse pretege...

Jo bojo vsaj hitrej spoznal, naša Gaja je bla ista pa jo cel vrtec pozna user posted image , bo bolje user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!