Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del (14.3.2011 13:39:18)
|
Dan! Danes iz P: B ima 6400 in 62 je dolga. Dobila pikico in bila zelo pridna. [sm=smiley1.gif] Mi smo fajn, razen moje leve joške, ki neki štrajka.[sm=jezicek.gif] Sem mela neke zatrdline, pa sem si masirala, tuširala in je nekak šlo, zdej me pa že par dni kar fest boli, sploh med dojenjem, pa tamala revca pol mal kri pije in posledično tut kri bruha....[sm=smiley13.gif]. vročine nimam, torej ni mastitis, mal sem mislila kako glivično vnetje, pa mi je danes P rekla, da bi mela mala pol tut glivice, pa jih nima.. zgleda neko vnetje kake žleze al kaj [sm=zmeden.gif] Mal bedno, ampak sej bo.. to vse štejem pod radosti materinstva!! [sm=smiley36.gif] So pa zdej res face tamali ko take ven mečejo!!! [sm=jezicek.gif] Sonček vaš je tut zgleda bolj na šport mahnjen... kot M.. včeraj sedi na robu kavča in prižgem tv in je bil ravno biatlon.. ona pa začne ploskat bavo majdic, bavo majdic [sm=jezicek.gif] Sem filmček posnela. [sm=smiley1.gif] Malo slabo se vidi ampak vseen, da slišite našo navijačico! [sm=jezicek.gif] Ploha jest sem ZA srečanje. Sam povej kdaj in kje! Si bila pa ZELO ZELO lepa na poroki!! Super! Škoda ker se nisi tok fajn počutila.. ti bi si mogla sama fletnnarest, pa pozabit na vse druge!! Sonček [sm=bravo.gif] za tek! Jest moram tut začet mal bolj migat. Tale pilates 1x na teden ni nič! Spetko fajn za MF. Sam da je vse ok, pol pa tut če je punca! [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|