khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del (25.7.2011 17:00:28)
|
vrtnica, objem in pikepoke za očeta marta, upam, da bo hitro bolje, je pa faca [sm=smiley36.gif] sonček, jaz sem tut ena izmed tistih, ki so upale na drugačno novičko [sm=smiley36.gif] punce, hvala za lepe želje in misli [sm=smiley1.gif] zdele že en čas kličem pediatrično in se me skos podajajo... en na sestanku, drug, potem koklja v centrali noče prevezat klica, mi da kao direktno, se noben ne oglasi... jo kličem 3x in sem ji rekla, da če je ena pred njo lah vezala in sem takoj dobila sprejemno, naj pa še ona to naredi. vmes so mi dal kar eno cifro in sem tajništvo maroltove dobila, so vzeli podatke od I in mojo cifro, pa da bojo sporočil, naj me pokličejo. sam vmes pa še sama klicarim. sem se pa z enim v sprejemni pogovarjala, izvidi so, na prvi uč izgleda vse ok, samo ne smem ga za besedo držat, ker je samo tehnik in ker ni pristojen za dajanje informacij. tko da mi je vsaj on dal tako delujočo kot direktno cifro zdravnice in čez eno uro jo kličem, ker je zdele nekje drugje. spetko, super luštni ste [sm=bravo.gif] izpad črevesa se pa vidi, ker del črevesne sluznice prav ven pride. če vtipkaš v google "prolaps črevesa", je ena precej nazorna slika. grozn izgleda.
|
|
|
|