kiara24 -> RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del (28.6.2011 13:12:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Bila pri G in mi je vzel brias sedaj pa čakam, da bodo izvidi ,d a grem lahko mireno notri dat in upam, da bo kamlu ker nočem da se kaj zalomi, sem danes spot govorila z njim pa je rekel da ni šans, da bi zanosila, ker ne smem je prveč nevarno zame je delikatno ne vedno če bi sploh preživela .... tako da srčno upam, da ne bo nič dokler nimam mirene notri..... O, madona, kiara, kaj pa maš ti to enega vraga? Pridno uporabljajta kondome, če bi pa slučajno kak počil, pa jutranjo tabletko, pa bo vse ok. Držim pesti, da lahko čimprej dobiš mireno, če si jo želiš. A to bo vedno tako ostalo - mislim, ne smeš imet več otrok? No, saj jih imaš dovolj, ampak vseeno ni glih fajn občutek, da se ne sme zalomit... Ja na žalost bo vedno tako ostalo, da ne smem več imeti otrok, ker je bilo moje življenje na nitki, so me komaj rešili.... tako da nič več ne bomo imeli malih angelčkov. Imam dva očtino mi za kaj več ni namenjeno, no sicer pa vsaj dva imam nekateri niti enega ne morejo imeti. tako da na začetku je bilo težko to sprejet zdej je pa že boljše. Drugače imam Riznerja v KR. Jancci- ja smo videla sem te ko sem rvano v avto pakirala miji bejbi.... Ploha- večraj nas je vbilo vse skupaj 30 z otorci vret tako da ni bilo nobene gužve, je pa katastorfa it to popoldan ali pa za vikend, takrat pa je totalna gužva zato ker je tolk senčke.... Meni je bilo super. Naša tamala hoče trampolin, kaj narest, čist je ubitačna na to stvarco???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nina- hude fotke.
|
|
|
|