Zvezdica -> RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del (28.5.2011 23:46:04)
|
kuku... da vas mal pozdravim. sej berem kr sproti, pol pa kaj vmes pride...pa spet nič In tako leti čas. Najprej Marta in Tinej...sam da je vse ok. Ni bilo fajn brat tole... Aja Marta pa čestitke za podaljšanje. Najki,.. ČESTITKE, da bo vse kot mora bit, otroke boste pa že poštimal. Ampak pridni pa ste res:) Sonček Živjo...čvek z vami res pogrešam, sam kaj ko sem večino dneva v službi, potem dam pridem, pa kuhaš, greš ven z otroci, in je dneva konec. Yelci čestitke za Zojo. Farfala kako ste? Služba ok? samo je na enih slikcah pravi mali fant. Plohca, palačinke praviš. No jast sem ravno grmado delala, eno ogromno skledo, za taščo, k je imela rd, pa jutri praznuje. (sem pa uporabila piro) in je fantastična:) Kaj pa vem kaj sem prebrala. večino pozabila. Mi smo ok, L je že velik fant, končuje prvi razred:) P je lumpi, nagajivi fantič z veliko preveč energije in odločnosti. Vedno kontrira, nagaja in idela lumparije. Imela sem pomisleke za tretjega, vendar iskreno priznam, da me je minilo. Ker enostavno zmanjka časa za otroka in zase. Služba OK, ampak neprijazen delovnik. Dopust - komaj čakam. Naš L odšteva. še toliko nočk pa gremo:) Štartamo pa konec junija in sicer 7 dni na korziko in potem še toliko v Toskano (cca 10 - 15 km od pise), nekaj v stilu kmečkega turizma ampkk z bazenom, da otrkom ne bo dolgčas[sm=smiley1.gif]. Komaj čakam, po mojem bo superca. Tako, to je to, še kako slikco poiščem pa nalepim. Nočka
|
|
|
|