brcanje otroka od 32 tedna dalje? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> brcanje otroka od 32 tedna dalje? (2.3.2011 15:51:16)

Sem konec 31 tedna, do zdaj je moje dete zelo intenzivno brcalo, zdaj je pa kar mal panika..  Vem da proti koncu nosečnosti to ni več tako intenzivno, ker nima prostora. Ampak vseeno, panika, sploh zvečer: zakaj ne brca, pa kaj je narobe...

Ima kdo podobne "težave"?

Najaa -> RE: brcanje otroka od 32 tedna dalje? (2.3.2011 17:38:42)

Moraš ga čutit. Res, da ne brca več tak intenzivno, ker mu zmanjkuje prostora, ampak še vedno se mora premikat. Brce se čutijo drugače. Če je bolj miren, poskusi pojest malo čokolade, da ga zbudiš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

m_o_i -> RE: brcanje otroka od 32 tedna dalje? (2.3.2011 19:35:46)

ce se nisi sla do G, pojdi TAKOJ!
se tule napisem: pri meni se je koncalo z urgentnim CRjem, dete zahirano, v P sem izvedela, da "ce bi prisla jutri, bi se tale nosecnost koncala drugace..."

Taddy78 -> RE: brcanje otroka od 32 tedna dalje? (3.3.2011 15:07:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem konec 31 tedna, do zdaj je moje dete zelo intenzivno brcalo, zdaj je pa kar mal panika..  Vem da proti koncu nosečnosti to ni več tako intenzivno, ker nima prostora. Ampak vseeno, panika, sploh zvečer: zakaj ne brca, pa kaj je narobe...

Ima kdo podobne "težave"?

Ker si kar daleč od tega, da bi bila proti koncu nosečnosti, se ne zanašat na to. Meni se intenzivnot gibov ni niti malo zmanjšala, tudi čisto proti koncu ne. Če ne našteješ 10 gibov na dan (in to ne šteje, da v 2minutah 10x brcne) takoj v porodnišnico.

Stran: [1]