Skrivnost pekača pri peki biskvita (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


Jančika_ -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 18:53:56)

Saj da ne boš mislila - jaz obvladam eno torto in dva biskita:)-. Potem pa to tako poredko naredim, da so vsi ful veseli takrat, kot je:bravo:.




kofetek2010 -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 19:02:20)

sva že dve :)- obvladam čupavce in biskvit s svežim sadjem, kremo in želejem :)-

so pa pri nas takrat tud veseli, je kot praznik :)-


tako, recepti dodani oz. skopirani :)-




vidja -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 19:59:21)

Ful dosti pečem in pekač namažem samo z margarino, pa nisem še nikol mela problemov, pa če je biskvit tak ali drugačen.




Nia30 -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 20:17:16)

A na RR mamo celo recepte? :ups: Sem s pogledom šla zdejle levo, in evo, kar na prvem mestu piše, celo povdarjeno "Recepti". :ups:

Vsak dan zvem kaj novga 8)




Annny -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 20:50:08)

Peki papir- samo to!:)




bskrle -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 21:26:31)

Fajn namastim in pomokam. Ponavadi kar sam ven pade!
Občasno dam na dno peki papir, če se mi ne da mazat.




snorlax -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 22:04:12)

Samo in izključno peki papir, za vse vrste peciv in za vse vrste pekačev. Pekač prej zmočiš in se peki papir prime kamor češ. :)-




polona2 -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (12.8.2005 23:03:31)

Jaz pa samo pridem in pojem:torta:. Peka ni ravno moja vrlina:(, imam pa zato druge kvalitete:zmeden:...




Jančika_ -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (13.8.2005 0:13:07)

Snorlax, tega še pa svoj živi dan nisem slišala. Zmočiš? A v vogalih tudi fajn prime? Evo, bom probala tudi to:bravo:.

Polona:)-.




snorlax -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (13.8.2005 1:41:53)

Jančika, jaz to prakticiram, odkar pečem tavečjemu, se pravi kakih 6 let. Pri modelih za torto, npr. izrežem posebej trak za stranico, potem pa še za poden, malo večjega, tako, da je čist izoliran. Za Štirioglate pekače pa itak ni problem. Pekač pa prej splaknem in nalimam. :)- To je vsa umetnost!

Dober tek!:)




arielca -> Skrivnost pekača pri peki biskvita (13.8.2005 9:18:20)

Sem mela večen problem s temi stvarmi pa me je moj :love: strokovno poučil, da pekač premažeš z oljem ali margarino, dno in robove pa posuješ z moko ali zdrobom ali drobtinami ali s sladkorjem. In se nič ne prime. Preverjeno!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]