Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: en lp:morje:D.
ISKRENE ČESTITKE TEBI TIA,MALI LENI IN SEVEDA NE SMEM POZABITI SREČNEMU ATIJU.
ZA VSE SKUPAJ EN VELIK ŠOPEK DIŠEČIH :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,PA SREČNO PA VELIKO PRESPANIH NOČI VAM IZ SRCA ŽELIM.
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Veliko cartanja in počivanja za mamico in malo-veliko Leni. Pa čimprej kakšne fotke seveda.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Bravo Tia in Leni in seveda ati:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem vam rekla da bo :roza: in še celo rojstni dan imava na isti dan(Tia to sem si želela):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Naj se pohvalim in vam povem, da sem bila na obisku pri Tii in mali princeski Leni, ki je že zdaj prava mala manekenka s temnimi laski. Pa naj vam izdam še to, da je pridna po mamici in kar naprej spi.