Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovulacija in rjav izcedek 1.3.2011 21:36:56
|
|
|
|
kamy
|
Pozdravček, Ker je že čas, da se naši družinici pridruži še en imamo malo smole, očitno. Vsakič, ko imam čas ovulacije se mi pojavi rjav sluzasti izcedek. Vedno se trudiva v času ovulacije, pa se nikakor ne prime. Mi zna katera pomagati, kaj se to dogaja? MAlo me je že strah, saj se to ponavlja že odkar sem odstranila mireno (september). Klicala sem tudi G, ki pa sem dobila datum šele julija. Ja, da ne pozabim, vedno, ko imam ovulacijo sem vsa napihnjena z bolečino v trebuhu. Če ima katera podobno izkušnjo prosim za mnenje in nasvet. lp,k
|
|
|
|
RE: ovulacija in rjav izcedek 2.3.2011 7:41:07
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem imela rjave izcedke v sredini cikla, ko sem še jemala tabletke. Moja G je omenila, da je to zaradi hormonov. Kako si lahko dobila datum šele julija, če imaš pa probleme? Jst sem menjala G in mi je takoj dala datum čez dober mesec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj všeč?tiamiaAljaž (
49%)
Anej (
34%)
Tjan (
16%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!