|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz v grlu
1.3.2011 16:07:26   
leo**tia
naša mala 2leti ko je prehlajena ima skoz sluz v grlu...vsakič...in to kar veliko sliši se ko kašlja........bile smo včeraj pri zdravniku,pravi da ni za antibiotik,dajem ji zdaj že 3dni FLUIMUKAN praške....mene pa tud lovi nekaj,,baje imave obe podobno.jaz imam otečeno bezgavko in hripav glas,tast nam je prinesel laringitis ki pri meni ni potrjeni,sam pri tastu.upam da ne bom še jaz dobila,za zdaj se nič ne vidi......zanima me kako dolgo sluz noter pri mali,in kako naj to ven spravim??pije čaj,,ne kašlja veliko,ampak ko se skašlja se sliši da ima noter...............kakšen sirup priporočate??mislim da bi slezov bil ok??ali??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sluz v grlu
1.3.2011 16:12:09   
Najaa
A Fluimukan se lahko daje tak malim? user posted image
Drugače pa naša ima tudi pogosto sluz v grlu, ki ne gre ne dol ne gor. Najbolj pomaga kakšna inhalacija v kopalnici (spustiš vrelo vodo in si z otrokom not vsaj 10 minut) pa čim več naj pije in seveda čiščenje noska. Kdaj pa kdaj še operil, sredi noči ko nikakor ne more spat zarad kašlja pa še žlička sirupa proti kašlju in nekako gre.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2011 16:17:42   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A Fluimukan se lahko daje tak malim? user posted image
Drugače pa naša ima tudi pogosto sluz v grlu, ki ne gre ne dol ne gor. Najbolj pomaga kakšna inhalacija v kopalnici (spustiš vrelo vodo in si z otrokom not vsaj 10 minut) pa čim več naj pije in seveda čiščenje noska. Kdaj pa kdaj še operil, sredi noči ko nikakor ne more spat zarad kašlja pa še žlička sirupa proti kašlju in nekako gre.

ja pa še dežuren je potrdil naj ga dajem...za otroke od 1leta dalje imajo fluimukanuser posted image .čisti pljuča kar je pomembno,zato valda še več sluzi v grlu ker to spravlja ven koliko sem slišalauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2011 7:50:24   
ares1
pomagajo tudi masaže in trapljanje v predelu pluč. Tako se lažje odlušči in gre ven.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?