ronja -> RE: za tiste, ki imate otroke doma (17.2.2012 10:45:05)
|
Eno vprašanje: zakaj rečete temu plastelin - a je kaka razlika s slanim testom (tudi to je lahko kuhano ali pa ne in so iste sestavine...)? kasija, filcat se nimaš kaj učit, ker ni kaj znat - samo zabadaš z uno iglico in to je to. Ali ap če delaš z vodo in milom. V vsakem primeru je čisto lahko, še moji punci znata:). Snežnih ustvarjanj je ogromno na netu, sploh z jedilnimi barvami se da svašta..., žal pa je pri nas sneg šel po gobe. Kako oz. kam pospravljate izdelke, ki jih naredite? Joj, ne vprašaj! Z Ronjo se vedno pričkava, če lahko damo kako stvar stran - pa je lahko že čisto uničena... Zdaj počasi je ugotovila, da so te stvari narejene zato, da uživamo ob delu, da ni treba vedno končnega izdelka hranit za prapravnuke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Igrače oz. stvari, ki trenutno niso aktualne bojo pa čez nekaj časa spet? Nimamo toliko prostora, da bi jih lahko ločevali - imata vse igrače v svoji sobici in se pač igrata s čimer se hočeta... Bi bilo pa noro,d a bi imeli toliko prostora,d a bi lahko imela recimo eno škatlo za preoblačenje, jo dala na tla, naj se igrata in potem pospravila nazaj nekam gor... Pri nas imam samo možnost: ali jima je v dosegu roke (potem bojo te roke to tudi vzele in razmetale) ali pa jih nimamo (ker na višjih mestih so že najine reči, ki jih tudi rabiva...), garaža in klet sta čisto polni že samo ostalih reči: prikolica za kolo, najini kolesi, Ronjino kolo, Lejlin poganjalček, sanke, hrana v kleti (da ne hodimo vsak dan v trgovino), moje ustvarjalne zadeve, kozarci za marmelade, okraski za novo leto, itd... Jaz bom danes verjetno celo noč pokonci, ker mi še ni uspelo začet šivat kostumov...
|
|
|
|