|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrat
12.8.2005 15:48:03   
drejci
Živjo:nosecka:
mene pa nekaj zanima? Moja pikica je pri 34 tednih še vedno obrnjena z glavico gor...g. mi je rekel, da je do 36 tedna še čas, da se obrne...mene pa zanima, kaj če se ne bo? Ali je ta zunanji obrat nujen ali ga lahko odklonim? Kako je v tem primeru s CR? Kako je stanje po CR (počutje,..), a so možne kakšne posledice??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obrat
12.8.2005 16:49:50   
Kety
Jaz bom jutri dopolnila 38 tednov, pa se do sedaj ni obrnil in se tudi ne bo, ker nima prostora.:( Obrat je mozen, vendar je vse odvisno od tvoje konstrukcije, koliko ima :duda: prostora,...lahko ga odklonis.

Jaz bom rodila v LJ in sem prvorodka, tako, da me bodo najprej poskusili matrat z vaginalnim porodom, ce pa se porod v parih urah ne bo odvijal tako kot je treba (odpiranje, odtekanje vode,...) bo potem CR! Tako je to meni razlozila moja G., ki je delala v LJ porodnisnici! Ce pa bos rodila v MB ali CE ali PO, pa je verjetno, da bodo kar takoj naredili CR, se posebej ce je otrok velik!

LP Kety

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obrat
12.8.2005 17:54:14   
eva1
Pri meni obrata tudi poskušali niso, sem rodila s elektivnim CR! Moja sestra je včeraj imela CR (v LJ) zaradi med. vstave, niso poskušali vaginalnega poroda, čeprav ji je voda odtekala, ampak so ji takoj naredili CR, ker je bil :duda: prevelik!
Vse je odvisno od porodnišnice!

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obrat
12.8.2005 21:00:05   
Jessy
Žijo!

Pri meni je bilo tako, da se otrok ni obrnil. Šla sem na obračanje, vendar mi otroka niso niti poskušali obračati, ker sem dobila popadke.
Šla sem v PO in se dogovorila za CR. Štiri dni pred PDP so mi naredili CR, kot smo bili dogovorjeni. Ker se mi ne da vsega še enkrat pisat, malce pobrskaj par strani nazaj, saj sem natančno opisala potek CR-ja prejšnji četrtek, ko sem se vrnila iz porodnišnice.
Ti povem, da CR ni noben bav bav in bolečin skoraj ni. Po moje sam porod precej bolj boli, oz. šivi presredka, kot šivi CR-ja. Ne vem...skelpam, ker sta moji cimri full jamrali za šive presredka.

lp, Jessy

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obrat
12.8.2005 23:09:00   
smrka
jest nebi pustila da mi otroka obracajo... rajsi bi sla na CR. Sicer se pa ne bat... otrok se ti bo lahko zadni teden obrnil.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obrat
13.8.2005 11:57:36   
urši77
Tudi naš :duda: je bil kar nekaj časa z ritko navzdol, ko pa sem se šla zanimat za CR, pa je bil-a na presenečenje vseh z glavico navzdol. Obrnil-a se je sam-a :bravo:
Pa mi je tudi G rekla da zmanjkuje prostora,....

Pravijo da pomaga, če veliko časa preležiš na DESNEM boku(če ti seveda paše) :)
Poskusi, mogoče pa bo:)

LP:metulj:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?