Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 9:07:23
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz sem iz Maribora in sem le enkrat bila v teh domovih na Lentu. Lahko ti rečem, da so zelo dobro porihtani, sobe super truper..velike, lepe..je pa to bilo kakšni 2 leti nazaj (morda več, se niti ne spomnim) in koliko so uspeli od takrat uničit, ne vem.
|
|
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 10:02:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Še kdo???
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 10:38:33
|
|
|
|
tajtaja
|
KOliko pa sploh stane bivanje v študentkih domovih na osebo? Ker najem stan. bi jo prišel okrog 260€+cca100 €stroški. Se pravi 360, stan. je za dva(stanuje z fantom), torej na osebo cca 180€. To je kar visoka cena ali ne???
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 11:44:12
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, ne vem od kod ti podatek 100€ za stroške. Sama se kar nekaj časa nazaj živela v najemniškem enosobnem stanovanju v centru in so stroški že takrat presegli 100€, še največ je naneslo ogrevanje preko TOMa. Domovi pa so v lanskem letu prišli od 60 pa do malo preko 100€ mesečno lp, mojca
|
|
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 13:07:48
|
|
|
|
tajtaja
|
Pa najemnine za enosobna so tam okrog 250€. Je to drago ali ugodno???? Jaz že vse življenje živim v hiši, najprej od staršev, potem v svoji, čisto na periferiji. In tako nimam pojma od pojma, kaj je ugodno in kaj ne. Noro, ampak z najemninami se nisem nikoli ubadala....ja, zdaj se bom pa mogla. Iščem seveda kašno ugodno, primerno varianto in upam, da mi bo uspelo.
|
|
RE: Študentski domovi na Lentu! 1.3.2011 13:58:23
|
|
|
|
mojcaziga
|
V najemu sem živela prva tri leta študija, od 1997 do 2000 v enosobnem stanovanju v relativno novem bloku v centru MB, velikosti okoli 50m2. Bila sva s fantom skupaj. Že takrat sva plačala 45.000 SIT + stroški, ki so bili okrog 35.000 SIT (poleti okoli 25.000). lp, mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?