darja.mark -> RE: dober frizer (2.3.2011 11:56:11)
|
Felicia mam dolge lase, do sredine hrbta. je pa taka da ZELO rada striže in uživa če katera pride k njej in bi rada z dolgih na kratke prešaltala :). me je pred ene 4imi leti fehtala vsakič ko sem tja prišla, no na koncu sem popustila, ji rekla da naj ji bo in naj dela kar hoče [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Na koncu sem bla fuul zadovoljna, in tut drugi so vsi pohvalili da je dobro narejeno in da mi ful paše in je boljše kot prej. je pa tudi taka da če si nekaj želiš ti tega ne bo šla kar delat, in kot si rekla sama, je tudi svetovalka. Jaz sem spredaj hotla fru fru ker mam zdaj pač dolge, pa mi je rekla da mi ne bo pasalo ker mam pač vrtince in da mi ne bi tega delala. Tudi glede barve mi je že eno enkrat odsvetovala. Ženska res obvlada, če ti kaj pomaga ti lahko povem da je že frizirala nastopajoče za EMO, frizuro dela Uni ki je voditeljica poleg Romiha v oddaji Na zdravje. Torej če jo ima RTV pri sebi, potem veš da ni kr ena :) Ima pa zdaj malo manj kot 1 mesec do poroda, tako da če boš hotla it, pohiti :), ali pa počakaj da rodi. Ti jo pa res priporočam ker je zelo dobra.
|
|
|
|