Tia-na -> RE: okrogla miza - posvojitve- net tv (1.3.2011 13:33:36)
|
Đizs, se mi včasih zazdi, da ko poslušam ali gledam te oddaje, da je to iz nekega drugega sveta, ne tega, v katerem se sučemo mi ... pa poznam kar nekaj posvojiteljev. Naš mali ima sicer dobra tri leta pa dobro ve, da je prišel iz Rusije pa da je bil v trebuščku ene druge mamice pa doma poslušamo ruske pesmi, plešemo na kalinko (smeha polna hiša), poskušamo ohranit kako rusko besedo pa tud za pravoslavni božič se spomnimo na njiju. Pa kako lahko sploh kdo pomisli, da se da otroku skrit njegovo poreklo, saj vendar vsi sosedje, znanci, v službi itd vedo, da je otrok posvojen in mi naj mu zdaj to skrivamo ... da mu bo potem neka prodajalka ali pa mulc iz sosednje ulice povedal??? O sporazumu pa raj ne bom izgubljalal besed, ker mi je zavrela kri ko ga je je b.k. objavila tu. Pa še zdaj me mika, da napišem en dopis na ministrstvu in dotični skupini, ki se ukvarja s tem, da jim malce pojasnim razliko med prakso in teorijo posvojitev iz Rusije ... vendar ne vem, kaj bi sploh s tem dosegla ... bi to sploh kdo prebral?
|
|
|
|