voltaren (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Udb -> voltaren (28.2.2011 17:13:24)

Danes sva bila s sinom pri zdravniku in mi je povedala, da se v prihadnje baje v Slo ne bo več dobilo Voltarena. Samo toliko v info mamicam, ki imajo otroke z vroč.krči. Tudi sama dr. je rekla, da pojma nima, kaj bodo sedaj dajali. Sem vprašala zakaj - pa je rekla, da se baje ne splača Plivi zdravila za Slo proizvajat...

tikatonka -> RE: voltaren (28.2.2011 19:16:58)

[sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif]

Aja32 -> RE: voltaren (28.2.2011 21:53:11)

Če imaš koga, naj ti jih prinese iz HR - se dobijo v lekarni brez recepta... 

Felicita -> RE: voltaren (28.2.2011 21:57:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Danes sva bila s sinom pri zdravniku in mi je povedala, da se v prihadnje baje v Slo ne bo več dobilo Voltarena. Samo toliko v info mamicam, ki imajo otroke z vroč.krči. Tudi sama dr. je rekla, da pojma nima, kaj bodo sedaj dajali. Sem vprašala zakaj - pa je rekla, da se baje ne splača Plivi zdravila za Slo proizvajat...

krkine naklofen svečke. ista učinkovina, večja doza (50 mg); samo pliva je tok bolj agresivna pri oglaševanju da živ bog ne ve da to obstaja.

eva1 -> RE: voltaren (28.2.2011 22:23:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

krkine naklofen svečke. ista učinkovina, večja doza (50 mg); samo pliva je tok bolj agresivna pri oglaševanju da živ bog ne ve da to obstaja.

Ja sej naklofen in voltaren svečke so približno isti šmorn! Samo ne vem kok se dozira pri malih otrocih!

nananaja -> RE: voltaren (28.2.2011 22:24:39)

In potem bomo naklofen svečke rezali na četrtine / tretjine... ker dozira se pa 1mg na 1kg teže.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.2.2011 22:28:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kristinaj -> RE: voltaren (1.3.2011 9:26:41)

bomo šli pa na hr v lekarno ga iskat... v čem je problem, važno, da se ga dobi

skuštrana -> RE: voltaren (1.3.2011 17:09:25)

Samo na Hr tudi ni več brez recepta, ker je bilo full zlorab. Sedaj preverjajo inspektorji tako da so lekarnarji malo bolj previdni pri tem. 

hedviga -> RE: voltaren (2.3.2011 15:44:36)

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

In potem bomo naklofen svečke rezali na četrtine / tretjine... ker dozira se pa 1mg na 1kg teže.

...kar je živa katastrofa, meni nikoli ne rata lepo, tako da pol stran vržem....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

nananaja -> RE: voltaren (2.3.2011 19:22:10)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

bomo šli pa na hr v lekarno ga iskat... v čem je problem, važno, da se ga dobi

Čak no, mi imamo predaleč, da bi šli kupit zdravilo na Hrvaško in to tako, ki naj bi ga tukaj dobili na recept.

Stran: [1]