Kerensa* -> RE: Kako naj znižam Mobitelov račun? (28.2.2011 17:26:41)
|
Full je tega, ja. Uvertura se mi je nekaj časa zdela fajn, potem sem se pa vprašala, zakaj jaz plačujem za muziko, ki jo poslušajo drugi? Pa izpiski - očitno sem bila 300 let pred leseno žlico, ker sem si jih (plačljivo, seveda) v tiskani obliki naročala na dom, preden sem ugotovila, da obstaja "Planet". Namesto downloadov zvonjenj sem si z Interneta inštalirala gratis programček za obdelavo komadov (teh programčkov je na stotine) in tako ne plačam več 1,99€ za en refren, ampak si ta refren (al'' pa kakšen drug del komada, ki mi je všeč) enostavno "izrežem" sama in naložim preko USB-ja. Pred računalnikom sem v službi po 8 ur dnevno, ko sem pa frej, sem pa zadnje čase zelo veliko doma, torej imam svoj notebook na dosegu roke - in lahko vtipkam ta "Najdi.si". S kolegi in kolegicami čvekam večinoma preko FB-jevih ZS-jev, s sodelavci se ne družim več privat, tako, da jih tudi kličem ne, ko in če me pa kdo potrebuje, naj me pa on/a pokliče. Ker so telefoni moja poklicna deformacija že 8 let, so se mi pa tudi že tako zamerili, da takrat, ko smo vsi doma (cela družina), GSM enostavno ugasnem. Me ni.
|
|
|
|