Poka
|
Hm... ker se nam je ful mudilo in ker nismo preveč razmislili in ker je mene bilo strah, da bo prišel električar celo premoženje, takrat sva pa ravno bila pred prodajo stanovanja, je vgradnih lučk manj, kot bi si želela, ker so mi ful lepe. V dnevni bodo stenski reflektorji, če se jim tako reče - tisti valji oziroma kvadri... Nd jedilno mizo bo na konstrukcijo pohodnega stekla obešena viseča luč - tiste tri luči, ki dol visijo, če si predstavljate... V kuhinji so vgradne plus ene take hude, k bodo pritrjena pod omaricami, nad otokom pa še ne vem čisto... Ampak mislim, da bodo eni taki trije kvadri na enem takem podstavku... Pa ob stopnišču vgradne lučke, drugače pa na zgornjem hodniku nekaj stenskih. Če bi bilo po moje, bi vse razgibala s knaufom, ker mi je to res všeč, ampak ker je moj delal na firmi, ki je prva začela knauf uvažat, ga ni hotel imet spodaj. Zato je kar problem z vgradnimi lučkami in ko mi ga je uspelo prepričat, da bi naredili spuščeni rob v dnevni sobi in not lučke, je bilo prepozno, ker tam ni napeljave in ometi so že bili narejeni... Zato pa zdaj lahko dam v tuš kanaleto tisto luč, ki sveti ko gor kaplja voda :D Vse nekako naj bi pasalo skupaj, vsaj mislim :O) V bistvu, kolikor sem glede teh stvari komplikator, ker me je od nekdaj zanimala arhitektura in notranji dizajn, se zdaj vedno manj sekiram... sam da se že enkrat preselim... Drugače pa če katera kupuje luči, se jih najbolj splača kupit v Eprosu na Polzeli, ker imajo kar nekaj dobaviteljev, ki jih imajo tudi trgovine npr. Lesnina, Rutar, ipd., ampak okrog 30% nižje cene. Če ne dobim kakega italijanskega dobavitelja, jih bova verjetno kupila tu.
|