|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mogoče je uspelo...
14.3.2011 16:15:30   
alfi
Medea10 še nič novega pri meni, še kar čakam ali bo prišla user posted image
user posted image upam da še dolgo ne user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 76
15.3.2011 14:24:38   
alfi
Andreja_p kako je, kakšne so novice??? Je prišla tečka user posted image ali si srečka user posted image ??? Jaz držim pesti za obe, če ne zdaj pa v naslednjem krogu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
15.3.2011 15:05:53   
Medea10
alfi, koliko ti zamuja user posted image ?

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
15.3.2011 15:54:57   
alfi
user posted image bi morala po izračunu dobiti v soboto, če pa vzamem najdaljši ciklus , ki sem ga imela pred petimi meseci pa bi morala priti v četrtek, sem pa kupila test v dm-ju naredila sem ga včeraj popoldne pa je bil seveda -, verjetno je še prekmalu za razmišljanje o user posted image , čutim pa špikanje v trebuhu, zelo slabo spim in pa tak čuden okus imam v ustih. Upam da ni samo domišljija. Sem pa računala kdaj približno sem imela ovulacijo in čez en teden  sem imela take krče,kot sem rekla, da se skoraj dve minuti nisem skup sestavila, imela sem tud malo rdečega izcedka a bi lahko bila takrat vgnezditvena???user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 79
15.3.2011 16:00:11   
andreja_p
Ojla
Ne vem kaj je to sedaj imam rjav izcedek,ki ni izginil pa tudi ojačal se ni.
Sam po mojem je to user posted image .Saj mi test ne pokaže močne črtice.
Take user posted image še nisem imela. Vedno je bila močna in boleča,da sem mogla kar počivati,oz.
vzeti tableto proti bolečini.
Konec tedna bom naredila še test,da bom 100 %.
Če pa tokrat ne bo dobro vidna črtica,potem bom šla z vami v naslednji krog user posted image .

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.3.2011 8:28:23   
andreja_p
pozdravljena dekleta
tako pa se je dokončno vlilauser posted image .S pokončno glavo grem v vami v naslednji krog.user posted image

alfi zate pa držim pesti,da zagledaš čimprej user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 81
16.3.2011 9:39:23   
alfi
Andreja_p pošiljam ti en koš user posted image user posted image user posted image in ti želim da naslednjič zagledaš user posted image ,
hvala upam, da bo user posted image , ker do danes še nimam user posted image ,

bom počakala še en dan potem bom pa v petek zjutraj delala test

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 82
16.3.2011 12:33:34   
Medea10
user posted image andreja_p kmalu nam bo uspelo user posted image
alfi še vedno stiskam pesti zate, da boš zagledala user posted image .

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 83
16.3.2011 21:29:22   
alfi
user posted image še vedno nevem na čem sem, user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 84
17.3.2011 19:37:57   
Medea10
Alfi, a je kaj novega? user posted image

Midva z dragim bova od danes naprej vsak drug večer "streljala" in upam da nama uspe v polno. user posted image  
Noge v zrak in podobne zadeve pomagajo? Kdaj pa začnete ve z vašimi dragimi?
Lepo se imejte punce in poročajte kako vam gre! user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 85
17.3.2011 20:35:21   
alfi
Medea10 oh ve ste že konec z user posted image , jaz jo pa še dobila nisem,še vedno čakam pa čakam pa čakam,testa ne bom delala, sem si rekla da bom do nedelje počakalauser posted image , držite pestiuser posted image user posted image user posted image pa pridno delajte nauser posted image
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 86
18.3.2011 7:54:25   
Jada82
Medea10, jest vedno, ko delava na user posted image  držim noge v luft ... klinc, za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image
Tud ko je ratalo, sem jih držala, hahaha.
Zdaj delava na 2. user posted image , pa jih tud držim user posted image  Bomo vidli aprila, kaj bo.

Alfi, kdaj pa bi sicer mogla dobit user posted image ? Uh, jaz ne vem, če bi zdržala tako dolgo s testom .... Takrat, ko sem zanosila, sem ga naredila točno tisti dan, ko naj bi dobila user posted image , seveda sem računala najdaljši cikel - 32 dni. Ker mam vedno nekak na 30 dni. No, in mi je pokazalo zelo jasne in močne user posted image  user posted image user posted image
Tako da, če ti že zamuja, kamot narediš test!

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.3.2011 13:11:56   
alfi
Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla user posted image . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od meneuser posted image user posted image user posted image
No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikapoke za srečo

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 88
18.3.2011 13:36:09   
Medea10
Upam da nam vsem v tem krogu uspe in da se bomo lahko skupaj veselile in naprej čvekale pri Decemberkah 2011! user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 89
18.3.2011 13:47:50   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: alfi

Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla user posted image . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od meneuser posted image user posted image user posted image
No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikapoke za srečo

Ja, meni so O testi takrat pomagali do zanositve. Že prvič, ko sem jih uporabila - in sicer v 7. krogu user posted image user posted image user posted image
Tako da kar pogumno, ampak res se morš držat navodil!
Pa kar pozitivno.
Pridruži se nam pri aprilkah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 90
19.3.2011 22:07:01   
j.b.
Tut mi delamo zdej na drugem user posted image . Bo pa kr treba u akcijo zdele ituser posted image . Punce, držmo pesti da u tem krogu uspe čimveč bejbijevuser posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 91
20.3.2011 12:08:05   
Medea10

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 92
21.3.2011 18:07:57   
alfi
Punce a bomo decemberke??? Bo Božiček kaj prinesel???user posted image user posted image user posted image

Kako se bo vlekel spet ta mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 93
21.3.2011 19:31:42   
mladika
mam eno uprašanje za tiste,ki ste uporabljale O teste :

namreč midva z dragijem se tudi že dalj časa trudiva za user posted image (17 mesecev) pa žal neuspešno,vmes sem imela še laparoskopijo,kjer so mi odstranli en kup zarastlinis z jajčnikov,ampak to zdaj ni pomembno,kar me zanima v zvezi z O testi je. kdaj je pol najbolše user posted image po tem ko se ti pojavita user posted image na testeku??-tisti dan,dan prej ko je ta druga bolj bleda še (vem namreč da mora bit testna močnejša od kontrolne oz. isto intenzivna da je test pozitiven),dan kasnej...mogoč mal čudno uprašanje sam me res zanima??

hvala za odgovore

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 94
21.3.2011 21:18:07   
*zabica*
Po poz. ovulacijskem testu, naj bi nastopila ovulacija v 24-36 urah, tko da je pomoje naboljše ce seksata enkrat v tem času....
Jest sem v postopku IUI in vedno sem imela spontano ovulacijo.Ko je bil urinski test LH pozitiven, sem imela naslednji dan IUI, torej v roku 24 ur od poz. testa user posted image
Tudi jaz močno upam da nama je uspelo, zaenkrat kaže ok, saj bi mogla menstruacijo dobit danes, pa je zaenkrat še belina in upanje ostaja user posted image Jutri bo 14 dni po IUI in če se do petka ne prikaže user posted image grem na krvni test......

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 95
21.3.2011 21:39:41   
Medea10
alfi- Meni se ne zdi da se bo vleklo, no mogoče zato ker se s tamalo zamotim. Upam da se nam bo obrestovalo čakanje.
A ve katera- 19. dan ciklusa naj bi test že pokazal user posted image ?
Komaj lakam da lahko spet test delam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 96
21.3.2011 22:15:32   
vesper
zabica nekaj mi povej prosim te. Zdaj ko si omenila da si v postopku IUI in da imaš spontano ovulacijo, a to pomeni da nisi zraven jemala nobenih tablet (klomifen,...)?
Če je tako, se meni tudi poraja vprašanje zakaj je meni predpisal klomifen, ko pa imam ovulacijo vsak mesec!? user posted image user posted image
Recept že imam, ampak me zanima, kaj vseeno obstaja možnost, ko mi peti dan od prvega dneva M nardijo ultrazvok, da mi rečejo da ne rabim jemat klomifena?
Pardon za mogoče malo hecna vprašanja, ampak res nimam pojma kako to gre, ker imam vse prvič user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 97
21.3.2011 22:50:10   
*zabica*
Spontana ovulacija pomeni to, da nisem dobila stop inekcije, hormonske tablete sem pa ravno tako jemala....Tud jest mam svoje ovulacije, v postokih samo malo pospesijo vse skupaj s hormonsko terapijo user posted image
Ti kar vprašaj če te kaj zanima, vem kako je to, ko je vse novo in neznano user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 98
21.3.2011 22:54:55   
*zabica*
Mislim da ne, je pa vse odvisno od dolžine ciklusa.....Najbolj občutljivi testi naj bi pokazali user posted image že 4 dni pred predvideno menstruacijo....

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 99
22.3.2011 19:43:46   
mladika
zabica,hvala za odgovor!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?