Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 14.3.2011 16:15:30
|
|
|
|
alfi
|
Medea10 še nič novega pri meni, še kar čakam ali bo prišla upam da še dolgo ne
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 15.3.2011 14:24:38
|
|
|
|
alfi
|
Andreja_p kako je, kakšne so novice??? Je prišla tečka ali si srečka ??? Jaz držim pesti za obe, če ne zdaj pa v naslednjem krogu
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 15.3.2011 15:05:53
|
|
|
|
Medea10
|
alfi, koliko ti zamuja ?
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 15.3.2011 15:54:57
|
|
|
|
alfi
|
bi morala po izračunu dobiti v soboto, če pa vzamem najdaljši ciklus , ki sem ga imela pred petimi meseci pa bi morala priti v četrtek, sem pa kupila test v dm-ju naredila sem ga včeraj popoldne pa je bil seveda -, verjetno je še prekmalu za razmišljanje o , čutim pa špikanje v trebuhu, zelo slabo spim in pa tak čuden okus imam v ustih. Upam da ni samo domišljija. Sem pa računala kdaj približno sem imela ovulacijo in čez en teden sem imela take krče,kot sem rekla, da se skoraj dve minuti nisem skup sestavila, imela sem tud malo rdečega izcedka a bi lahko bila takrat vgnezditvena???
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 15.3.2011 16:00:11
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla Ne vem kaj je to sedaj imam rjav izcedek,ki ni izginil pa tudi ojačal se ni. Sam po mojem je to .Saj mi test ne pokaže močne črtice. Take še nisem imela. Vedno je bila močna in boleča,da sem mogla kar počivati,oz. vzeti tableto proti bolečini. Konec tedna bom naredila še test,da bom 100 %. Če pa tokrat ne bo dobro vidna črtica,potem bom šla z vami v naslednji krog .
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 16.3.2011 8:28:23
|
|
|
|
andreja_p
|
pozdravljena dekleta tako pa se je dokončno vlila .S pokončno glavo grem v vami v naslednji krog. alfi zate pa držim pesti,da zagledaš čimprej
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 16.3.2011 9:39:23
|
|
|
|
alfi
|
Andreja_p pošiljam ti en koš in ti želim da naslednjič zagledaš , hvala upam, da bo , ker do danes še nimam , bom počakala še en dan potem bom pa v petek zjutraj delala test
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 16.3.2011 12:33:34
|
|
|
|
Medea10
|
andreja_p kmalu nam bo uspelo alfi še vedno stiskam pesti zate, da boš zagledala .
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 16.3.2011 21:29:22
|
|
|
|
alfi
|
še vedno nevem na čem sem,
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 17.3.2011 19:37:57
|
|
|
|
Medea10
|
Alfi, a je kaj novega? Midva z dragim bova od danes naprej vsak drug večer "streljala" in upam da nama uspe v polno. Noge v zrak in podobne zadeve pomagajo? Kdaj pa začnete ve z vašimi dragimi? Lepo se imejte punce in poročajte kako vam gre!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 17.3.2011 20:35:21
|
|
|
|
alfi
|
Medea10 oh ve ste že konec z , jaz jo pa še dobila nisem,še vedno čakam pa čakam pa čakam,testa ne bom delala, sem si rekla da bom do nedelje počakala , držite pesti pa pridno delajte na
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 18.3.2011 7:54:25
|
|
|
|
Jada82
|
Medea10, jest vedno, ko delava na držim noge v luft ... klinc, za vsak slučaj Tud ko je ratalo, sem jih držala, hahaha. Zdaj delava na 2. , pa jih tud držim Bomo vidli aprila, kaj bo. Alfi, kdaj pa bi sicer mogla dobit ? Uh, jaz ne vem, če bi zdržala tako dolgo s testom .... Takrat, ko sem zanosila, sem ga naredila točno tisti dan, ko naj bi dobila , seveda sem računala najdaljši cikel - 32 dni. Ker mam vedno nekak na 30 dni. No, in mi je pokazalo zelo jasne in močne Tako da, če ti že zamuja, kamot narediš test!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 18.3.2011 13:11:56
|
|
|
|
alfi
|
Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od mene No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup... Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridno pikapoke za srečo
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 18.3.2011 13:36:09
|
|
|
|
Medea10
|
Upam da nam vsem v tem krogu uspe in da se bomo lahko skupaj veselile in naprej čvekale pri Decemberkah 2011!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 18.3.2011 13:47:50
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfi Jada82 sporočam, da mi ne bo treba delat testa, ker je danes prišla . To je moj 34 dan, če pa še ne bi prišla bi pa sigurno delala test, drugače sem pa na 30 dan delala test in je bil -, tako zdaj vem pr čem sem, najdalj do sedaj sem imela33 dni ciklus od junija, delam pa vsak mesec teste, tako da imajo kar velik prfit od mene No punce tud jaz grem z vami v naslednji krog.Imam že ovulacijske teste kupljene, če pa v naslednjem krogu ne bo pa tut vse skup... Drugače pa močno stiskam pesti za vse ostale, ki ste že v naslednjem krogu, pa pridno pikapoke za srečo Ja, meni so O testi takrat pomagali do zanositve. Že prvič, ko sem jih uporabila - in sicer v 7. krogu Tako da kar pogumno, ampak res se morš držat navodil! Pa kar pozitivno. Pridruži se nam pri aprilkah
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 19.3.2011 22:07:01
|
|
|
|
j.b.
|
Tut mi delamo zdej na drugem . Bo pa kr treba u akcijo zdele it . Punce, držmo pesti da u tem krogu uspe čimveč bejbijev
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 20.3.2011 12:08:05
|
|
|
|
Medea10
|
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 18:07:57
|
|
|
|
alfi
|
Punce a bomo decemberke??? Bo Božiček kaj prinesel??? Kako se bo vlekel spet ta mesec
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 19:31:42
|
|
|
|
mladika
|
mam eno uprašanje za tiste,ki ste uporabljale O teste : namreč midva z dragijem se tudi že dalj časa trudiva za (17 mesecev) pa žal neuspešno,vmes sem imela še laparoskopijo,kjer so mi odstranli en kup zarastlinis z jajčnikov,ampak to zdaj ni pomembno,kar me zanima v zvezi z O testi je. kdaj je pol najbolše po tem ko se ti pojavita na testeku??-tisti dan,dan prej ko je ta druga bolj bleda še (vem namreč da mora bit testna močnejša od kontrolne oz. isto intenzivna da je test pozitiven),dan kasnej...mogoč mal čudno uprašanje sam me res zanima?? hvala za odgovore
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 21:18:07
|
|
|
|
*zabica*
|
Po poz. ovulacijskem testu, naj bi nastopila ovulacija v 24-36 urah, tko da je pomoje naboljše ce seksata enkrat v tem času.... Jest sem v postopku IUI in vedno sem imela spontano ovulacijo.Ko je bil urinski test LH pozitiven, sem imela naslednji dan IUI, torej v roku 24 ur od poz. testa Tudi jaz močno upam da nama je uspelo, zaenkrat kaže ok, saj bi mogla menstruacijo dobit danes, pa je zaenkrat še belina in upanje ostaja Jutri bo 14 dni po IUI in če se do petka ne prikaže grem na krvni test......
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 21:39:41
|
|
|
|
Medea10
|
alfi- Meni se ne zdi da se bo vleklo, no mogoče zato ker se s tamalo zamotim. Upam da se nam bo obrestovalo čakanje. A ve katera- 19. dan ciklusa naj bi test že pokazal ? Komaj lakam da lahko spet test delam
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 22:15:32
|
|
|
|
vesper
|
zabica nekaj mi povej prosim te. Zdaj ko si omenila da si v postopku IUI in da imaš spontano ovulacijo, a to pomeni da nisi zraven jemala nobenih tablet (klomifen,...)? Če je tako, se meni tudi poraja vprašanje zakaj je meni predpisal klomifen, ko pa imam ovulacijo vsak mesec!? Recept že imam, ampak me zanima, kaj vseeno obstaja možnost, ko mi peti dan od prvega dneva M nardijo ultrazvok, da mi rečejo da ne rabim jemat klomifena? Pardon za mogoče malo hecna vprašanja, ampak res nimam pojma kako to gre, ker imam vse prvič
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 22:50:10
|
|
|
|
*zabica*
|
Spontana ovulacija pomeni to, da nisem dobila stop inekcije, hormonske tablete sem pa ravno tako jemala....Tud jest mam svoje ovulacije, v postokih samo malo pospesijo vse skupaj s hormonsko terapijo Ti kar vprašaj če te kaj zanima, vem kako je to, ko je vse novo in neznano
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 21.3.2011 22:54:55
|
|
|
|
*zabica*
|
Mislim da ne, je pa vse odvisno od dolžine ciklusa.....Najbolj občutljivi testi naj bi pokazali že 4 dni pred predvideno menstruacijo....
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 22.3.2011 19:43:46
|
|
|
|
mladika
|
zabica,hvala za odgovor!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?