vaney -> RE: A je imela katera operacijo na čeljusti? (3.3.2011 19:55:31)
|
NAVT, jaz grem na operacijo zato, ker imam spodnjo čeljust preveč naprej. Zaradi tega imam zadnje zobe preveč obrabljene, sprednje pa premalo in čez nekaj let bo to velika težava, zato mi kaj drugega kot operacija ne preostane. Sem pa odlašala čisto predolgo in če bi še 1x izbirala, ne bi tako dolgo čakala. Zdaj pa imam skoraj 2 leti zobni aparat, da mi vse zobe postavi v ustrezen položaj, potem mi prestavijo čeljust in se vse lepo pokrije. Slišat je lepo, kako bo v resnici, bom lahko pa šele po op. povedala. Imam pa tudi jaz 2 majhna otroka (1 in 3 leta), ampak sem se vseeno odločila, da grem na operacijo, ker odlašat nima smisla, prej grem, prej bo za mano... Masha, zanima me, kaj in kako si jedla po op., kakšna je stopnja bolečine, je vzdržno? Kdaj si lahko normalno govorila, koliko časa si bila na bolniški, ali si lahko takoj po prihodu iz bolnice normalno skrbela zase ali je bila potrebna pomoč...Z rezultatom op. si zadovoljna? Kakšna pa je kaj ta stomatološka klinika za bivanje? Jaz sem videla samo ambulanto spodaj, kakšen je pa oddelek? Osebje? Upam, da mi boš lahko kaj napisala, lahko tudi na zs...Hvala.
|
|
|
|