|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Par vprašanj
5.3.2011 12:43:35   
divans1
Ankica, iiiiii lepo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.3.2011 21:15:26   
divans1
Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.3.2011 9:44:39   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

Do šole.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.3.2011 22:00:22   
titanik
No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2011 8:17:36   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: titanik

planičke

plEničke

(odgovor članu titanik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2011 12:04:27   
dreamhorse

No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

Naučijo jih piti iz kozarca. Stekleničko je naša imela samo na začetku. Drugače pa pomagajo, seveda.. saj ne bodo pustile žejnih.

(odgovor članu titanik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2011 12:11:01   
Andromeda
Naš je šel v vrtec pri 2 letih in ni znal sam ne jest ne pit, pa se je v parih tednih tam vse naučil. Itak, da vzgoijteljice pomagajo na začetku in ne bodo pustile otroka lačnega ali žejnega, brez skrbi.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2011 12:55:28   
titanik
Hvala  za namig napačnih črk ,bom drugič bolj pazlivo pisala.Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2011 13:23:49   
pikica*

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu titanik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.3.2011 13:15:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

Tudi pri nas je potrdilo samo eno - in sicer pred vstopom v vrtec - da vejo, da je z otrokom vse OK.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?