RE: Par vprašanj (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

divans1 -> RE: Par vprašanj (5.3.2011 12:43:35)

Ankica, iiiiii lepo.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

divans1 -> RE: Par vprašanj (7.3.2011 21:15:26)

Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

pikica* -> RE: Par vprašanj (8.3.2011 9:44:39)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

Do šole.

titanik -> RE: Par vprašanj (9.3.2011 22:00:22)

No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

pikica* -> RE: Par vprašanj (10.3.2011 8:17:36)

IZVIRNO SPOROČILO: titanik

planičke

plEničke

dreamhorse -> RE: Par vprašanj (10.3.2011 12:04:27)

No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

Naučijo jih piti iz kozarca. Stekleničko je naša imela samo na začetku. Drugače pa pomagajo, seveda.. saj ne bodo pustile žejnih.

Andromeda -> RE: Par vprašanj (10.3.2011 12:11:01)

Naš je šel v vrtec pri 2 letih in ni znal sam ne jest ne pit, pa se je v parih tednih tam vse naučil. Itak, da vzgoijteljice pomagajo na začetku in ne bodo pustile otroka lačnega ali žejnega, brez skrbi.

titanik -> RE: Par vprašanj (10.3.2011 12:55:28)

Hvala  za namig napačnih črk ,bom drugič bolj pazlivo pisala.Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

pikica* -> RE: Par vprašanj (10.3.2011 13:23:49)

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

K_a_t_i -> RE: Par vprašanj (14.3.2011 13:15:40)

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

Tudi pri nas je potrdilo samo eno - in sicer pred vstopom v vrtec - da vejo, da je z otrokom vse OK.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]