|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brazilska depilacija
21.3.2011 20:39:06   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Zdaj je kolegica (kozmetičarka) nabavla eno posebno smolo in neki drugi grelci so. Kaj pa vem, se ne spoznam dosti na te lepotilne stvari. V glavnem, baje da je to en malenkost drugačen postopek kot navadno klasično voskanje in skoraj nič ne boli in me je prepričala da poskusim.

Na to hodim jaz, je bolš kot klasično voskanje, kjer ti potem nalimajo trakove in vlečejo dol. V grelcu se vosek raztopi, potem ga s palčko nanese na kožo, ko se strdi ga pa potegne dol. Mene sicer ne boli nič manj kot prej user posted image , ampak zdej k smo rodile itak ni panike, baje je to najhujša bolečina user posted image . Pa še bolš dlake popouli, ne vem ali jih bolje potegne ven s korenino, ampak meni dlje drži.

auuuuččččč si sploh ne upam predstavljat koooolk to boli Men bi blo pa nerodn, pa sej vem de G notr dobesedn bulji (pa še starejšga možakarja mamuser posted image ), ampak vseen brazilska- nevem user posted image
Kt je rekla deveta, glede punčkastega počutja, a se je ker počutila tako?
Aja pa še to, u porodnišnici ti itak pobrijejo samo predel pod nožnico, tam kjer je presredek, ostala goščava jih ne motiuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.4.2011 13:24:06   
happymummy
no,jaz sem bila ravno v torek na brazilski. Sicer je to itak moja stalna praksa,ampak zdej res nisem že dolgo pulla kocin,tko da sem bla kot medo. user posted image   me je pa mal bolj bolelo kot ponavadi. mogoče zato,ker me je bilo malo strah,ker sem bla tam s trebuhom... ne vem. ma ni blo sile. pa še drug mesec bom šla še nekrat,tolk da bom za porod brez kocin al pa vsaj s čimmanj njih. user posted image sicer sem se pa depilirala tudi celo prejšnjo nosečnost, pa ni bilo nikdar nič narobe. ne vem zakaj naj bi bilo.user posted image meni je brazilsak zakon. sicer si eno majhno črtico pustim,ker če bi bilo čist golo bi se tut jaz počutlak ot ena punčka. user posted image populjo pa tut kocine tam okol riti. tko da ne bojo me nič brili v porodnišnici. user posted image glede počutja pa,meni ni panike.me ni nič sram. mislim pa tudi,da kozmetičarke ne gledajo kako rit imaš in če maš kej celulita al ne,ampak se osredotočijo na kocine. najbrž pa so vajene tut vsega boga. user posted image tko ku ginekologi.user posted image user posted image  

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2011 14:22:10   
Anonimen
Ker me čez 4 tedne čaka porod in je to zame prvič, sem poleg vseh ostalih stvari zaskrbljena tudi zaradi depilacije. Dlake si brijem, sicer je to sedaj zelo oteženo, zato naredim kadar je nujno. Po britju se mi pa koža vedno vname. Kaj mi svetujete pred porodom?
Bojim se da se bom obrila, pol mi bodo pa nastali mozoljčki in bo vse skupaj boleče. Ali naj počakam, da me obrijejo v porodnišnici? Ampak tudi potem znajo prit ven mozoljčki in vraščene dlake, še posebej če bo vroče in bo spet boleče vse skupaj.
Ali naj probam raje s kakšno kremo? Obstaja kakšna malo boljša krema, ki drži več časa?

(odgovor članu happymummy)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?