lipi99 -> Ne vem več, kaj je res in kaj ne (12.8.2005 13:12:47)
|
Drage moje :rozica: imam primer, v kakršnega nikoli ne bi verjela, da je možen. Zadnjo :hudicek: sem imela 8.julija, potem pa je v mesecu avgusut nisem dobila in sem si delala test, oziroma dva testa, ker sem se želela 100% prepričati. Test je seveda bil pozitiven. Vse je bilo lepo in prav, dokler včeraj popoldan nisem opazila krvavo rjavega izcedka (bolj je bil rjavkast). Po ponovnem testu s CB, ki je bil spet pozitiven, sem odšla k G, ki me je pregledal in povedal, da sem res v začetku nosečnosti. Sledil je UZ. Ploda ni bilo vidnega, presenetljivo pa ni videl tudi levega jajčnika. Potem je podvomil v nosečnost in sem šla na testiranje vode v laboratorij. En vzorec je pokazal nosečnost, eden pa, da nosečnosti ni. To se je dogajalo okrog 18.00 ure. Predvidevam, da je bilo v tem času že premalo hormona v vodi. Spet dvom. Povedal je, da so ti testi, kot je CB in drugi podobni, nezanesljivi, ker reagirajo tudi na predmenstrualne hormone. Zdaj pa res ne vem več, kaj je res in kaj ne in komu sploh naj verjamem. Dobila sem Dabroston in če bom baje po teh tabletah krvavela, je potem to :hudicek: in nisem noseča. Potem je poslal še na krvni test in v torek moram ponovno na pregled. A je katera že slišala za kaj podobnega ali ima kakšne izkušnje s tem? Popolnoma sem zmedena, mogoče mi lahko pomagate kaj z vašimi izkušnjami....... Hvala vam :zmeden2:
|
|
|
|