|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Slov. Bistrica
26.2.2011 21:48:39   
marta82
Zanimajo me vaše izkušnje z Vrtcem Otona Župančiča oz. bolj me zanima konkretno za enoti Sonček in Ciciban. Za september bi vpisala sina. Veliko pohval sem slišala za Sonček, za Ciciban pa še nobenega mnenja (ampak nam je bližje).  Hvala.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Slov. Bistrica
1.3.2011 11:03:42   
KOKICA32
Moj sin je od septembra 2009 v enoti Ciciban. Jaz sem max zadovoljna, predvsem z vzgojiteljico in njeno pomočnico. Imamo pogovorne ure 1x mesečno, drugače pa sta vedno dosegljivi tudi na telefon. Program o tem kaj delajo, je izobesen na oglasni deski, tako, da si lahko na tekočem kaj počnejo, prav tako velja za jedilnik.
Meni je bližja enota Sonček a sem se odločila, da ga ne bom prepisala, ker je v res fajni skupini in ima super vzgojiteljici. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2011 18:39:50   
diva 4
Izredne pohvale enoti Ciciban user posted image . Krasne vzgojiteljice ,ki se max. angažirajo.Hči je bila tam od 11ega meseca sin pa od 15 meseca do štirih let. Nato sem ga prepisala zardi logistike, ker hči hodi v šolo v drugi kraj. Mi je zelo žal , da sem ga prepisala.Saj so tamkajšnje vzg. postavile tako visok standard, da težko sprejmem to ,kar mi nudijo tu. No , letos je malo bolje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2011 21:48:38   
marta82
Super. Hvala za info.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2011 14:58:45   
dreamhorse
Tudi z moje strani vse pohvale. Čeprav je hči v Čebelici, ki spada v isti vrtec, le lokacija je druga. Pa sem zelo zadovoljna. Le ena stvar me moti, da je ta enota odprta samo od 7 - 15, torej prej in po so otroci v drugi skupini. Sicer to zame predstavlja večjo težavo, kot za malo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?