Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.afrodita Pozdravljene punce! No takole je, spremljam vas že veeeeeliko let, pa nikoli nisem pisala,bolj sem bila aktivna na MONU in živa forumu, danes sem pa tako razočarana, da sem komaj čakala, da pridem domov in vas preberem, ker me z navijanjem in toplimi, prijaznimi besedami tako pomirite,kot me noben ne more..... zato sem se odločila, da se prijavim in še sama začnem aktivno sodelovat!!! Takole je: imam že 2 otročka, oba klomifenska, tokrat delamo na 3 več kot 2 leti niti ne vem koliko, ker sva šla na začatku če bo, bo, pa ni bilo, tako sem šla do moje dr po klomifen in grem v 4 korg s klomifenom, na vse ostale podlage........danes sem 28 dan ciklusa, po 2 tbl klomifena sem imela blago hiperco, pridelala sem 10 foliklov, endometrij je bil 17 dan 7 mm, pa nama vseeno ni ratalo, čeprav sem bla prepričana da bo vsaj 1 od 10, nič,pa cel mesec sva na 2 dni, danes je bil test negativen , zdej še počakam in v 4 krog s klomifenom, še ne vem kdaj naj jo v aprilu pričakujem, ker čakam še marčevsko , tako da javim ko bo prišla. Vsem pa želim, da čimprej ugledamo in se selimo na nosečnost a.afrodita, želim ti, da v aprilu ugledaš !!! Kar pozitivno naprej, jest sem prepričana, da bomo vse kmalu Se že prav veselim! Do takrat, dokler ne ugledamo , pa si lahko čas krajšamo s čvekanjem, ane?
|