paketi s hrano (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

beybk -> paketi s hrano (26.2.2011 12:24:39)

Punce, ali mi lahko prosim katera na zs pove, kje na viču se lahko zaprosi za pakete s hrano...do zdaj sem samo enkrat morala za to prositi in sicer dva meseca nazaj v grosuplju, kjer pa so mi rekli da moram jaz to prositi na viču, ker sicer spadam pod lj občino, sedaj mi je spet čisto "zagustilo" z denarjem, ponavadi mi kaj pomaga moja mama, ta mesec tudi nje ne morem prositi, ker je tudi sama dobila majhno plačo. Res bi nujno potrebovala vsaj mleko za otroka, tako da prosim prijazne osebe povejte mi kje se dobi ta paket in ob katerih dnevih...

Gina -> RE: paketi s hrano (26.2.2011 12:27:13)

Ne vem, ampak jaz bi poklicala na rdeči križ in na karitas. Lahko pa vprašaš na viški csd kam naj se obrneš. Če si kje v službi, lahko zaprosiš svoj sindikat za solidarnostno pomoč, ali pa tvoj na svojem sindikatu.

beybk -> RE: paketi s hrano (26.2.2011 12:31:19)

hvala bom v pon. vprašala na csd vič. jaz sem na porodniški, moj je brez službe

Kerensa* -> RE: paketi s hrano (27.2.2011 9:53:08)

RK Ljubljana - VIČ, Tržaška cesta 132, dostop je pa zadaj, s Fajfarjeve ulice.

Prvič, ko neseš tja vsa dokazila, da si do paketa sploh upravičena (minimalna plača + družinski člani, ki jih moraš preživljati - odločba o DSP - odločba o najvišjem otroškem dodatku - eno od teh treh dokazil moraš imeti, izjem skorajda ne upoštevajo), moraš iti v pisarno Rdečega križa, ki je v poslovnem delu te stavbe (stranski vhod, za Petrol-om), v 1. nadstropju, do konca hodnika (levo). Ko imaš pa njihovo potrdilo, greš pa v skladiščni del stavbe (vhod je zadaj, s pogledom na železniško progo). Vhod je viden s ceste.

Stran: [1]