Februarčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinkatonka -> Februarčice (12.8.2005 12:33:15)

Hojla!

Očitno so vse so:nosecka: na dopustu, ker se bolj malo javljajo. Na seznamu nosečk vidim, da nas je ogromno (58) a od tega se nas javlja samo nekaj.

No pri nas nič novega. Moj trebušček kr vzhaja, tako da me se sedaj že na pošti, ko srečam kako znanko sprašuejejo, če sem noseča. Jaz pa vsa ponosna na ta moj trebušček. Moj :love: je po NS še bolj zaljubljen v trebušček in vsak zvečer poleg lupčka za lahko noč zraven obvezno še 5× polupčka trebušček, in prav tako zjutraj preden gre v službo. Drugače pa spet nadaljujemo z zidanjem naše hiške, pa načrtovanjem poroke. Oh ja.....komaj čakam da bo september.

Naj vas vaši :love: crklajo in razvajajo in pazite na svoje :duda: ter pobožajte svoje trebuščke.

tinkatonka -> Februarčice (12.8.2005 12:34:07)

oh...un z očali 8) se je vrinil....Napisati sem hotela, da nas je na seznamu 58.

BaGSi -> Februarčice (12.8.2005 12:53:38)

Sem šla še enkrat preštet (nekaj so številke čisto zmešane), februarčic nas je 30 :bravo:
Moj trebušček v tej nosečnosti prehiteva kar za kak mesec - prvič sem imela takšnega pri cca. 4,5 mesecih;); sem pa seveda vesela, da se tako hitro vidi in v službo že nosim hlače na gumico, ker navadnih ne spravim več gor - obseg (na najširšem delu trebuha) se mi je povečal za 8 cm!
Komaj čakam, da bom začutila svojo :duda:(čeprav se mi zdi, da že nekaj čutim), če ne prej konec avgusta...
Moj :love: pa je čisto navušen nad večernjim mazanjem trebuščka!!

Lep vikend! :rozica:

marty5 -> Februarčice (12.8.2005 12:54:23)

Najbrž je res čas dopustov, ker se nas malo javlja. Morda pa bomo jeseni toliko bolj aktivne :)

Me je pa ful presenetilo, koliko :nosecka: je na seznamu za februar. Kar naenkrat eksplozija. Očitno smo bili maja in v začetku junija zelo aktivni :):):)

Pri meni ni veliko novega - zdaj se nekako začenjam počutiti noseča. Pa tudi drugi me obravnavajo drugače - se mi zdi, kot da so vsi veliko bolj pozorni do mene 9nebesa.

Trebušček je malo bolj napet in večkrat se zalotim, kako ga nevede pobožam ali se pa kar primem...očitno je to prirojena gesta :nosecka:

Moram priznati, da se kot :nosecka: zelo dobro počutim, je tak fajn feeling9nebesa

Prijeten (podaljšan :bravo:) konec tedna.

LP iz deževne :morje:

sazi -> Februarčice (12.8.2005 14:02:39)

No, pa da se še jaz oglasim po nekaj dnevih premora. Ko me je že minilo "utrujeno" obdobje, me je pa malo podrl en mali virusek - nič resnejšega in sem si tako privoščila 3 dni bolniške in se končno dodobra odpočila. Sem se šele sedaj zavedla, da v bistvu od poroke v maju nisem imela niti enega prostega dneva (pa še takrat bolj malo) in ves čas neka panika in letanje naokrog. Tile trije dnevi so mi res dobro deli in verejtno mi bo v torek še težje iti v službo.
No, sem pa vesela, da sem zdrava in da je z mojim :duda: vse v najlepšem redu.
Uživajte čez vikend (jaz se bom pa hkrati še postarala za 1 leto...)
pozdravčke vsem

SašaR -> Februarčice (12.8.2005 18:30:05)

Jaz sem tud tuki! Sam sem mal čudna. Me boli križ, vendar ne vem ali od preveč sedenja - služba + doma pred računalnikom, ali zaradi nosečnosti.
Drgač se mi zdi da sem mi ful not po trebuhu nekaj dogaja. Pozna pa se mi ze kar lepo, ker sem prej imel bolj raven trebuh.
Hlače imam sicer še ta stare vendar pa že pogledujem proti novim, ker me motijo. Me ne ti ščijo vendar se mi zdi da to ni to.
Dost nakladanja.
Se beremo!
LP :rozica:

petra.horzi -> Februarčice (13.8.2005 17:21:06)

oooj
jz tud tuki!
sm bla zdej par dni sam gor v stanovanju, kjer (še) nimava interneta, tko da me zato ni blo nč gor
men se tud že trebušček kar lepo pozna:)
se tud skoz božam po trebuščku,pa se pogovarjam z njim:)
25.8. mam G, komi čakam da spet vidim mojo pikico

rada bi se zahvalila sašiR za vso pomoč in povedala, da nama bojo vse stvari res ful prov pršle
užživajte, pa čuvite nase in na svoje :duda:
lp

Stran: [1]