pedikerka -> RE: Novembrke 2011 (5.5.2011 12:05:04)
|
živjooo :) evo, se vam še jaz pridružujem :) tudi meni je marca pokazalo plusek, surprise in veselje :)) PDP pa je čarobni datum: 11.11.2011 :) Študiram v ljubljani, stara sem 23 (med vikendi sem torej zaenkrat še v celju-štajerka), zadnje mesece pa bom videla kje bom in kako mi bo zneslo biti pretežno sami v ljubljani.. če ne bo zneslo, bom kar v celju pri starših :) sama sem imela zelo boleče prsi (no,sej so še sedaj), pa ful močne glavobole, ki jih drugače nikoli nisem mela. trebušček se mi že malo vidi in "otrdeva", jupiii :) v ponedeljek imam nuhalno pri strahovi v domžalah, komaj čakam in upam da se bo videl spol :))) seveda me zanima, samo zato, da bo lažje izbrati ime in da vem približno kakšne barve kaj kupiti (čeprav že "fehtam" stvari naokoli,če ma kdo kaj viška:)) drugače mi spol ni ravno pomemben, glavno da bo biba mala zdrava, ko pride na svet :)) si pa že kr počasi gledam mal stvari, cenovno bo ful šok, sploh pa v ljubljani je tako majhno stanovanje da nimam pojmaaa kam bom dala še otročka (oz.stvari zanj, previjalko, posteljcio,...) :)) imam pa tudi psa, ki ga ne nameravam dati stran- malega pekinezerčka. glede tega je ogromno sorodnikov fuuul pametnih, ampak se ne dam :) drugače sva s fantom povedala njegovim in mojim že malo po tistem, ko sem naredila test... reakcija: na začetku seveda šok, potem pa veselje :)) tudi jaz že komaj čakam, da bo buši večji, sploh pa da se rodi to malo bitjece. o porodu sem pa tudi kar precej že razmišljala, zanimiv je porod v vodi (ki ga bolj "specializirano" opravljajo v postojni), sicer pa mi še najbolj diši naravni navadni porod - leže na hrbtu, brez epiduralne.. kljub vsemu si želim, da ne bo kak carski rez (ozki boki-sem ful suha, pa tudi naj bi imela neko pregrado v maternici kar bi lahko povzročilo zgodnejši porod ali pa da se otroček ne bo mogel obrniti v pravo lego). sem pa malo brala tudi o tem dinatal gelu, ampak ne vem kaj naj si mislim, mnenj je mali miljon. no, zdej sem napisala svoj esej, lahko me dodate na seznam nosečk in upam, da je še katera iz mojega konca, pa bomo ob sončnih dnevih lahko kaj skupaj vozičkale :)) lepo boditeeee!!!
|
|
|
|