diamantina -> RE: Novembrke 2011 (21.4.2011 15:39:09)
|
Dan! Glede mačk, mi imamo doma vse sorte živali, tudi eno mačko, ki je skoz zunaj in se ne pusti veliko božati, je bolj taka, mišjelovka in pride samo na sveže mleko in na konzervico, ki ji jo daje tašča, tako da jaz z njo nimam opravka, sem pa imela prej doma mačke do rojstva dalje in še tudi nisem prebolela tokse. Res pa je, da nikdar niso bile to notranje mačke, tako da mi stranišč ni bilo treba čistit, sem jih pa veliko precartala, to pa ja. Na vrt jim pa nidkar nismo pustili hodit, tudi v svojega zdaj ne, je ograjen in tja pač ne sme, tako da ne kaka po vrtu. Drugače sem bila bila od rojstva na domačih suhih mesninah in domačem mesu in tudi nikdar na srečo nisem tega dobila. Zdaj je bil test prav tako negativen in želim si, da bi tako ostalo do konca. Slabosti in ostali znaki - zaenkrat le, če sem grozno utrujena, predsvem zvečer, ko me študenti na predavanjih malo že zmučijo. Sam še danes, pol so pa tako počitnice. Sem te znake kar rada pozabljala ob prelepi naravi in ob vseh živih bitljih, ki me obdajajo. Res je bit fajn na biokmetiji čisto na samem. Drugače pa bo počasi menda ja bolje, še malo, tahujše je mislim da že za nami. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drugače pa me najbolj ovirajo grozno občutljive in boleče prsi, drugo pa nen toliko, na srečo. Starejši bratci in sestrice - naš bo ob rojstvu star skoraj 3 leta. Pred časom, preden se bila noseča, sem mu kupila (čeprav je fantek) enega preprostega dojenčka in se res lepo z njim igra, ga previja, mu da dudico, ga nosi seboj, ko se igra, mu kaže avtke ipd. tudi razložili smo mu že, kaj raste v maminem trebuhu, veliko beremo pravljice, kjer so bratci in sestrice, ker oba z možem nisva edinca, tudi tako razlagava, da imata mamica in atek oba starejšega brata in kako je to fajn ipd. Zdaj smo na tem, da ve, kaj gleda, če mu pokažem UZ slikico, tudi moj trebušček polupčka, če bo možnost, ga bom peljala tudi na NS. Kaj pa vem, pogovor, pogovor je naša metoda, pa seveda čim večja vključenost v dogajanje, vlivanje zaupanja in lepega pričakovanja, seveda se z možem veliko pogovarjava o načinih, da bosta oba otroka v enakovrednem položaju. Bomo pač skupaj brali pravljice, skupaj hodili ven, bo pač tamali moral hitro slediti tavelkemu. Tako kot smo morali vsi mlajši bratci in sestrice. Jaz samo upam, da ne bo ljubosumja. Bomo pa angažirali zraven še seveda obe babici, dedka in oba strica, sploh enega, ki je še brez otrok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Lepo bodite!
|
|
|
|