|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
31.3.2011 15:57:24   
_perla_
Uhh... jutri bo pa 1. apriluser posted image user posted image Jupi, jupii! Komaj čakam, da bo jutro in da grem do G... Da vidim pikico.. Upam seveda na najboljše user posted image
Anonimna, ko si ti uredila seznam, ali si mislila s tistim user posted image , da so tiste user posted image že slišale na pregledu? To upam, da bomo vse slišale na pregledu..
Mislim, da je najboljše, da seznam ureja ena.. Zaenkrat sem to jaz, če pa želi katera druga, pa naj samo pove, da ima takšno željo user posted image Se mi zdi, da je tako najboljše..
Slabosti so vsak dan prisotne, vedno bolj popoldne.. Ampak gre.. Tudi jaz moram pač jesti, ko mi je slabo... V prvih 10-ih tednih (po mojih izračunih) sem izgubila pol kilograma, ta teden pa se mi zdi, da sem že šla nekaj gor.. Če pa samo jem user posted image
Tako, malo poležavnaja in sproščanja pride sedaj na vrsto.. Lepo se imejte v tem čudovitev dnevu!

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
31.3.2011 16:00:36   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image ,
prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.3., 13.4., Velenje
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.3., 21.4., Celje

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.3., 6.4., okolica Lj.
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.2., 29.3., 22.4., Maribor user posted image
anonimnauser posted image , 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 11.5.,

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 24.3., 21.4., 21.4., Gorenjska
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.3., 11.5., 22.4., Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.3, 15.4., 22.4., Ljubljana

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., 22.4., Štajerska
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.4., 21.4. Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.3., 20.4., Štajerska
4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.5., 21.4.

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Ljubljana
smeška83, 27 let, 1 , 0 , 17.3., 22.4., Gorenjska

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 15.3., 3.5., 3.5., okolica Kranja
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , 22.3., 6.4., 3.5., Kranj

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4.
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Štajerska
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4., 28.4., Mariborsko okrožje

puncha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.3., 6.4., Gorenjska

9.11.
Natka23, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.3., 6.4., Šmartno ob Paki
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3.

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 31.3., Gorenjska
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 19.4.

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca,user posted image , 0 user posted image , 5.4.

13.11.
14.11.
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 5.4., Ljubljana

15.11.
buši1980, 30 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 11.4.

16.11.
voxaja, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.3., Posavje 

17.11.
Anonimna LJ, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.4.

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 14.4.
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.3., Ptuj

19.11.
20.11.
21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.4.

22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Primorska

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.4.
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4.
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.4.

29.11.
Anonimna user posted image , 2 user posted image , 1 user posted image
30.11.
x.11.

jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Novo mesto
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Velenje
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.3., 15.4.
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.4., Štajerska
Zojatisa, 1.4.

MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.4., Gorenjska
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Gorenjska

SKUPAJ NAS JE user posted image : 50
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
31.3.2011 16:14:03   
Anonimen
Ja, user posted image naj bi pomenil, da smo že videle oz. slišale srček. user posted image

auser posted image

(odgovor članu _perla_)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
31.3.2011 17:00:32   
lakaya
Anomimna user posted image  in Jana73 DOBRODOŠLI user posted image

Jaz tudi iz pregleda, vse QL, vidla kako pikici bije user posted image , veliki smo 1,6 cm user posted image  , trajanje nosečnosti 8t in 2d... Naslednji pregled imam 5.5 pa tudi nuhalno na isti dan. To bo pester dan user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 654
31.3.2011 19:11:00   
Zojatisa
Sem zelo vesela za vse ki ste imele že pregled in da je z vašim user posted image  vse ok.
Upam da vam tudi jaz jutri povem isto novičko.
lp

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 655
31.3.2011 22:51:43   
Jana73
cassy

Pozdravljena...
Jaz se spomnim, da so nas v 7. razredu cepili proti rdečkam... Sem sicer 11 let starejša kot ti, ampak, če je bilo to že takrat, potem si tudi ti bila ziher cepljena.  Se pa živo spomnim tega, ker so nas fantje hecali, ko smo morale na cepljenje...

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.4.2011 2:46:12   
mimsi
cassy, glede noric je tako,da bi bil plodek ogrožen takrat, kadar bi ti ne prebolela noric in bi se v času nos. okužla s tem virusom. Proti rdečkam pa cepijo oz. so cepili po programu. Jaz sem bila cepljena, sem pa letnik 83. Tako, da nič bat. user posted imagemala lučka, hvala ti za info o NS. Če prilezemo do NS, jo bom šla kar tja nardit.user posted image teodora, ko boš pri volji, se priporočam za podrobnejše poročanje glede poroda v vodi.user posted image No, jaz imam pa danes zadnjo nočno, potem pa prihajajo dnevi za počitek. Aleluja. Ker sploh ne vem več kater dan je, sama sem pa čisto razštelana. user posted image . Trebuh me že 2 dni boli tako, kot da bi hotla M prit. No in sem se odločla, do bom jaz tudi magnesol pila. Kaj pa Buscopan? Mislite da bi blo pametno ga spit? Drugače pa na kg ne pazim pretirano, jem ko mi zapaše in kar mi zapaše, slabo mi še ni...skratka, načeloma sem OK. A, ja pa seveda čestitke vsem za uspešne preglede, vsem, ki vas pa še čakajo v bližnji prihodnosti, pa 1 user posted image .

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.4.2011 5:17:52   
3masha
Jutro, uspešne preglede želim danes vsem!
In uspešno sporočanje vesele novičke tistim, ki boste to na ta super datum naredileuser posted image

Če boste srčke na seznamu delale, potem ga lahko tudi meniuser posted image .
Me pač nič kaj ne matra nosečnost, kar je super, edino utrujena sem precej, pa zmeraj večje težave imam zaradi alergije. Moram nekako še 3 tedne zdržat da so 3.meseci mimo, potem pa menda lahko grem na tablete, če bom imela tako hudo kot ponavadi (asmatični napadi, dušenje...) brez zdravil.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.4.2011 7:02:03   
cassy
mimsi in jani73 se iskreno zahvaljujem za odgovor.....sem se kar oddahnila...

poleg vodenih koz smo v vrtec dobili še uši....katastrofa...

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 659
1.4.2011 8:31:00   
Cari
Oj,

no mi smo tudi slišali srčka, že zadnjič pa včeraj tudi seveda user posted image . Je bilo 182 utripov na minuto, kar se je meni zdelo kar veliko. Koliko pa so jih namerili pri vas? Je napisano tudi na slikci iz UZ. Smo bili pa včeraj 8 t in 5 dni veliki, po M pa bi morali biti en teden več.

3masha, glede alergije pomaga 1 žlička medu na tešče, zjutraj. Sem imela podobne probleme. Upaam, da ti jih vsaj kaj oblaži. Jaz sem že 3 leta brez tablet.

Cari

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
1.4.2011 8:32:31   
cassy
hvala mimsi in jana73....sta me kar pomirili......
poleg vodenih koz imamo v vrtcu še uši.....pravi mali živalski vrt, vam rečem! user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 661
1.4.2011 13:05:38   
Anonimen
Evo, 2 dni že ni bilo odgovora iz ambulante dr. Strah (sem se naročila preko spleta) in sem kar poklicala. Imajo baje ful gužvo in me skor niso imel kam dat, razen zvečer. Sem se naročila raje v Dravlje. Upam, da bodo imeli tam več prostih terminov, moram počakat, da me pokličejo.

auser posted image

(odgovor članu cassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
1.4.2011 13:33:37   
Zojatisa
Evo punce pa je bil ta težko pričakovani pregled.
Vse kaže ok srček lepo bije in tudi dve slikici sem dobila.
V nedeljo bo 7.teden.
Rok imam 20.11.
Tako sedaaj lahko mirno uživam v čudoviti user posted image .
Prav tako vam isto želim.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.4.2011 13:41:24   
Anonimen
Zojatisa, čestitke. Ko se razkrijem, greva lahko pa na kak kafe. user posted image

auser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
1.4.2011 15:06:00   
Zojatisa
z veseljem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.4.2011 18:33:05   
_perla_
Evo, tudi mojemu user posted image lepo bije srček.. Ni pa mi G povedal, koliko utripov pa ima na minuto.. Vse bi naj bilo ok, in sem čisto presrečna user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.4.2011 19:55:50   
Zojatisa
superca

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.4.2011 20:10:35   
amarnat
Oj oj!

Super je slišati za lepe trenutke iz prvih pregledov... tudi moj se že približuje.. ponedeljek bo hitro tu. komaj čakam.
do takrat pa nas čaka še nekaj lepih sončnih dni!
uživajte s trebuščki na pomladnem sončku user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.4.2011 20:21:30   
Anonimen
Jst že komi čakam, da bom lahko povedala doma. Prvič sva povedala takoj po testu, še pred pregledom. Drugič tudi kmalu, ker je bilo do pregleda preveč za čakat. Pa se ni izšlo z nosečnostjo, tako da mi je bilo žal, da sva povedala. V tretje nisva rekla nič, je bil tudi SS. Zdaj pa gremo do konca, ampak vseeno zaradi slabih izkušenj raje počakava do NS in bova potem zakričala svetu. user posted image Sem prej dobila po mejlu datum za NS. Že čez 14 dni, 14.04. v Dravljah. Juhu! Potem pa z novico na dan!

auser posted image

(odgovor članu amarnat)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
1.4.2011 20:38:43   
Zojatisa
super, pa naj čimhitreje mine do ponedelka in da ugledaš ne ekranu kako bije mičkeno srce tvoje pikice male

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.4.2011 22:11:58   
Rakica7
Živijo user posted image ,

čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in male pikice user posted image

Čeprav je danes 1. april, se mi zjutraj ni zdela nobena šala, ko sem zagledala malo sveže krvi in sem šla na vrat na nos k moji G. In me je urgentno vzela, opravila na hitro UZ, tako da sem tudi jaz videla user posted image user posted image , srček je bil, načeloma vse v redu, ostalo razlago bo naredila na mojem rednem testu naslednji teden. Pri pregledu je potem ugotovila vnetje in mi je predpisala Canesten vaginalne vložke, samo je rekla, naj raje kupim Multy-gyn, ker je naraven in naj najprej s tem probam. Je rekla, da pred 12. tednom ni dobro Canestena vnašati, če res ni nujno potrebno. Sem zdaj uporabila eno tubico Multy-gyn in peče kot hudič!

Drugače so mi prestavili datum 1. (uradnega) pregleda na 7.4., tako da bom verjetno takrat dobila kakšno slikico, ker danes mi je ni dala, in tudi zvedela še vse ostalo.

Pa še, da se malo potožim - sem dala tudi kri za testiranje in sem zvečer dvignila izvid in sem Rh negativna user posted image
In mi je G že dopoldan rekla, da če bom -, da moram priti čimprej po injekicijo anti-d, ker sem krvavela! To pomeni, da bom v ponedeljek zjutraj spet nenapovedana na vratih. Ali je še katera Rh -, da me malo potolaži, da verjetno to ni konec sveta? Ker je sestra rekla, da moram v 72 urah dobiti anti-d, če sem krvavela, da telo slučajno ne bi plodu zavrnilo, zdaj razmišljam, če naj grem čez vikend kar na urgenco težit ... kaj bi ve naredile?

Aja, pa dobila sem priporočilo za bolniško, tako da bom naslednji teden verjetno vsa vesela doma ležala user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.4.2011 22:14:54   
jagodaaa
na konec tega čudovitega dne, se vam bom pa še jaz malo oglasila. danes sem imela pregled in sem videla najlepši user posted image na svetu! :) bila zelo živčna, ker sem dolgo čakala na vrsto. toda videla sem ga in ne morem opisati kakšen val sreče me odel. kdor je videl sliko je rekel kako je majhen, toda zame je že pravi korenjak! :) velik je 26 mm datum poroda pa se bo po vsej verjetnosti še spremenil. danes bom po dveh mesecih mirno spala :))

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.4.2011 22:16:55   
jagodaaa
Rakica7:
- jaz ne bi čakala. odšla bi na urgenco. v najslabšem primeru ti bodo rekli da prideš v ponedeljek.

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.4.2011 22:45:23   
Rakica7
Hvala jagodaaa, bom verjetno šla jutri tja ... itak je vikend in imam čas user posted image
Pa čestitam za tvojega user posted image

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.4.2011 3:19:24   
Matejita
Zivjo Rakica, jaz sem tudi RH-. V zacetku nosecnosti sem 2x krvavela in so mi dali injekcijo protitelesc 1x, ampak ne v 72ih urah. Razvila sem protitelesca, kar se je pokazalo na krvnem testu. Kot so mi povedalo obicajno v prvi nosecnosti to ni nevarno, ponavadi koncentracija protitelesc ni visoka. Po tem, ko so odkrili, da sem razvila protitelesca, sem mesec kasneje naredila test in je bil negativen. Razlaga je bila, da jih je injekcija unicila in da jih je test se zaznal, ker je zelo obcutljiv test. Naslednjic bom test delala cez 5 tednov.

Prestrasila sem se za znoret, brala vse zivo, kaj se lahko zgodi (ne pocni tega), vse kar je pa treba v takem primeru je pa spremljati situacijo in po potrebi uporabit injekcije.

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!