lean
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 teodora, sej ne mislim obupat, samo sekirat se bom nehala, potem pa karkoli že bo...se pa strinjam v popolnoma vsem s tabo, je meni tudi vredno se truditi, zato pa tudi se, čeprav mi je pa kar malo živce načelo, ko sem vidla, da nismo niti na porodni še, ampak načeloma z dojenjem gre prvi mesec manj gor kot pa z adaptiranim... ne bom obupala, ne še, vsaj 2 meseca bi rada, da bi jedel pri meni, pa kakorkoli že, si pa imam namen olajšati, če bom vidla, da je fant nemiren. samo to. mi pa fuuuul velik pomenijo tvoje besede!!! tako kot si rekla, vsaj sekirala se ne boš nonstop, če je vse uredu. Nič hudega, če kdaj pač ponudiš še flaško, če vidiš, da se joka po podoju, glavno da ga najprej pristaviš in podojiš na obeh dojkah. To še ne pomeni, da boš vrgla puško v koruzo. Dojenje je prvi mesec najtežje, skoz gledajo koliko so se zredili, če so zadosti zrasli...recimo pri moji pediatrinji je vse premalo, kar je pod en kg. Se je pa moja prva recimo zredila 1,2 kg pa je rekla, da naj dodajam, ker ni imela zadosti zdrave dojenčkove maščobe. Takrat sem ful prejokala, komaj sem vzpostavila dojenje pa že sem imela občutek po pregledu, da sem svoje dete raje pustila lačno kot pa da bi dodala. Tako sem res dodala, spila skoraj ni nič po flaši, a pomagalo je da sem se sprostila, saj se nisem več toliko sekirala, kaj pa če je lačna, a se je sploh najdela in tako je steklo, dobila je maščobo, dodatek sem opustila, saj ni imelo smisla, če ga je spila 20ml, ostalo pa sem mogla zlit stran. Upam da razumeš kaj sem hotla povedat pa upam da bo steklo, ti držim pesti. Pridi pa kaj poročaj!