teodora75 -> RE: Novembrke 2011 (25.10.2011 15:14:13)
|
Oj! Pa tako sem upala, da me e nekaj časa ne bo več med vami (čakajočimi), ampak smo še vedno tukaj. Boli in tišči in peče in kot je ena napisala, čutim podobno 'zvijanje' kot med/pred M, ampak to se dogaja predvsem ponoči in se potem tudi kar tako neha. No, imam še tole upanje, da me 'odnese' jutrišnja 'črna luna' in potem bi bila na istem kot lani, ko sem rodila en teden pred PDPjem. Je pa zanimivo, da sem bila takrat nekako prepričana, da bomo pa itak zamujali, pa smo potem malo pohiteli, zdaj pa sem bila precej ziher, da bo kar konkretno prej, saj sem ves čas precej aktivna - dvigovanje in lovljenje 13 mesečnika je kar dobra telovadba. Poleg tega se selimo in seveda imam tudi s tem kar nekaj dela. Kar se ostalih znakov tiče je tako, da mi čep 'odpada' že več kot teden, ampak to mi je tudi prvič. Pa ponoči me obupno bolijo noge - G mi je rekla, naj pijem kalcij, ker mi ga menda mali 'poje' in me zato bolijo noge. Zatekajo pa sedaj tudi že, pa hvalabogu ne toliko kot lani. Jaz bi res že tako zelooooooooo šla, saj so mi noči kar huda muka. Vstajamo itak parkrat na noč, ker ima naš fant neko tako 'nespalno' obdobje, če pa ne zaradi njega, pa itak vabi WC. In vsakič čakam, kdaj bo odtekla voda, pa kar noče. No zdaj pa neham jamrat, mogoče bi bilo pa vendarle fino vsaj malo počivat na tale turoben dan. Srečno vsem, ki se jim ravno dogaja in seveda [sm=bravo.gif] vsem, ki so že v družbi svojih zakladov! T.
|
|
|
|