|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE
12.8.2005 11:56:30   
MALA 26
Pozdravljene!
Zanima me nekaj; tiste ki ste noseče(jaz še nisem, no ne vem lahko pa da sem že??;)) ko ste bile na začetku nosečnosti pa so vas dajale slabosti pa niste mogle iti v službo in ste ostale doma kam ste potem šle po bolniški list; k svojemu osebnemu zdravniku ali svojemu ginekologu, ali pa ste koristile dopust??
Mogoče malo bedasto vprašanje ampak me res zanima?

mala 26
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:03:07   
arielca
Če maš probleme, greš lahko h G ali pa k osebnemu zdravniku. Dopusta pa res ni smiselno koristiti... Ga ni nikol preveč, a ne :)?

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:06:03   
Anonimen
Ginekolog napiše mnenje za bolniško in s tem greš k svojemu osebnemu zdravniku. On ti potem da bolniško. Tako je bilo pri meni.

(odgovor članu MALA 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:08:54   
ameli
Jaz sem kar v službo maširala.

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:10:21   
MALA 26
Ja Kristina razumem ko že vsi vedo da si noseč pa da res ne moreš delat potem vem da ti more ginekolog dati predlog če ostaneš dalj časa doma; samo mene zanima čisto na začetku ko še v službi nihče ne ve pa imaš slabosti pa ostaneš doma dan dva če ni seveda hujših slabosti kaj potem

Hvala mala 26

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:11:07   
MALA 26
Ameli kaj pa slabosti v službi, a jih ni bilo ali kaj?

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:20:26   
mml
Meni je bilo slabo prvih 18 tednov pa sem čisto lepo hodila v službo, nisem niti razmišljala, da bi ostala doma, res pa je, da nisem bruhala, samo slabo mi je bilo preko celega dneva enkrat bolj drugič manj. Za nekaj dni ti lahko da bolniško tudi izbrani zdravnik, za daljše obdobje pa potrebuje mnenje tvojega ginekologa.

Upam, da ti bo čim manj slabo

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:24:27   
ameli
Je blo ja, pa sem preživela. Najhuje je bilo med vikendi, ko sem ves čas poležavala:(.
Nisem pa bruhala (niti enkrat :sloncek:)

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:40:40   
simonas
Tudi meni je bilo ful ful slabo :( pa sem hodila v službo. Ko mi je bila sila, sem pač nehala delat in sem malo naslonila glavo na mizo ter počakala da me mine. Pa sem preživela.

Če pa je res hudo in bruhaš, pa mislim da ti bo tvoj osebni zdravnik tudi napisal bolniško.

Simona

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VPRAŠANJE
12.8.2005 12:47:15   
taška30
Meni je bilo tudi zelooo slabo kake 2 meseca, pa mi ni na kraj pamet prišlo da bi ostala doma. Res je da imaš doma postlo, ampak se mi zdi še hujše, ker potem pa res samo na to misliš kolk ti je slabo. V službi se vsaj malo zamotiš.
Res je da nisem nikoli bruhala (no, dvakrat) in da ne delam za šalterjem ali kakim tekočim trakom, tako da ko mi je bilo kdaj zares hudo, sem se zavlekla v našo malo čajno kuhinjo pa glodala prepečenec pa globoko dihala.:)-
Saj po tem so me tudi sodelavci pogruntali, da sem verjetno noseča, ker sem bila ko hrček, non stop nekaj glodala po malem...
Lp

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VPRAŠANJE
12.8.2005 13:06:11   
Pajaca
Jaz sem bla v službi, drgač je pa tako.... g da predlog, os.zdr odpre bolniško.... tko da če rabiš sam za par dni greš lahko kar lepo k os.zdr.

Če ti je mal slabo pol greš v službo pa je, če ti je pa ful, pa skoz bruhaš pa to, pa pač greš na bolniško, sam pol ti čez 2 dni itak ne bo nič bolje.

Pa v službi nikoli ni treba rečt kaj ti je, lahko rečmo rečeš da imaš trebušno gripo pa je.

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   VPRAŠANJE
12.8.2005 14:25:17   
miševi
Jaz sem bila kljub slabosti na začetku ves čas v službi. Slabo mi je bilo čez cel dan, tudi bruhala sem. Ko je bilo najhuje, sem si vzela 1 teden dopusta. Potem so me dali na bolniško zaradi drugih težav in me niso več pustili delat. Zaradi slabosti pa ne pri zdravniku ne pri gin. nisem jamrala. Dopust mi je pa sedaj itak propadel, tako da sem kar vesela, da sem vsaj tisti teden izkoristila.

LP:rozica:

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   VPRAŠANJE
12.8.2005 22:35:41   
PiaM
No, pri mojih slabostih in bruhanju si ne predstavljam, da bi hodila v službo.Trenutno sem brezposelna, tako da ne vem kako bi drugače v službi.Včeraj sem napr.bruhala čez dan 7x in izgubila 1 kg, niti stati nisem mogla, kaj šele da bi delala.
Želim ti, da ti teh neprijetnosi ne boš imela ko bo tako daleč.

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   VPRAŠANJE
12.8.2005 23:16:41   
kati1
ojla

je popolnoma odvisno od tega - kaj delaš in kako hudo bo s slabostmi - sicer pa nenazadnje odloči G; ti sicer kar hitro napišejo bolniško (vsaj kak teden) če je res hudo

lp, K

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?