Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Gost promet proti morju? 12.8.2005 13:32:29
|
|
|
|
ona78
|
vsekakor je boljše da greš na Sečovlje. Če boš šla na Dragonjo je velika verjetnost, da boš stala že na izstopu za Šmarje. Prejšnjo soboto je bila kolona že od Dekanskega tunela!
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 12.8.2005 13:37:26
|
|
|
|
Maxica
|
Splišni, dej pokliči v informacijski center AMZS, 01 5305 300, pa boš dobila prave informacije. Drugače je pa promet že ful gost, sem se ravnokar vrnila iz službe in na relaciji Ljubljana-Logatec, je že ful gneča, da ne govorim obratno-je že ful kolona na izhodu Brezovica. Srečno na poti!:rozica:
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 12.8.2005 13:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni za Dragonjo je vedno nepretrgana kolona po vseh Šmarskih ovinkih,začne se pa že na hitri Koprski hitri cesti.Ker grejo vsi prav za Dragonjo je gužva.
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 12.8.2005 16:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, Splišni že luta, če išče Butez :)-
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 14.8.2005 22:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že doma in pročam, kako je bilo. Šla sem lepo čez Dragonjo in ni bilo čisto nobene gužve. Iz Kranja do meje sem vozila dobro uro. Super. Tudi danes za nazaj nobene gužve. Sem pa pozabila tisto o kamerah v predoru in ko mi je na morju potem moj rekel, upam, da si čez tunele vozila 100, zaradi kamer, mi je užgalo, zakaj so vsi lepo vozili 100 na uro v koloni, tako da sem imela levo polovico ceste čisto samo zase ... Pričakujem pošto.
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 14.8.2005 22:48:10
|
|
|
|
Gina
|
O, fino, da nisi imela gužve.:bravo: Glede tunelov, jaz sem zadnjič čisto enako naredila kot ti, pa sem se šele pri zadnjem spomnila, da nekaj ne štima. Je pa tega že kaka 2 tedna. Koliko pa misliš, da traja, da ti kaj pošljejo, ali je možno, da nimajo ves čas radarja vključenega?:zmeden2:
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 14.8.2005 22:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, Gina. Srčno upam, da je možno. Če bi vsem kasirali, bi po moje morali zaposliti ogromno ljudi, ki bi samo razpošiljali te kazni. Vsaj po moje, glede na število vozil, ki se vsakodnevno vali (in tudi drvi) proti obali in nazaj. Upam, ker sem ravno zadnjič v mestu za brez veze pokasirala 10.000 SIT, res ne bi rada zdaj še kaj več. Koliko časa pa traja, da pride kazen, pa tudi nimam pojma.
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 15.8.2005 9:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Splišni...pol si pa imela srečo in ušla gužvi, Le kako ti je uspelo:zmeden2: Tu mimo so se valile iz italijanske strani 15 kilometrske kolone...cel dan so poročali na TV. Mi smo ubirali vse stranske daljšnice da smo prišli do cilja:)- Ja ampak od trenutka ko so obvestili da so radarji v tunelih je manj nesreč,vozniki so malo bolj diciplinirani.Razen tistih ki vozijo jaguarje in BMW.
|
|
|
|
Gost promet proti morju? 15.8.2005 9:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje, da sem ravno še ušla gužvi, da se je za menoj začelo nabirati. Na cesti je bilo kar živahno, na cestnini pa nobenega in tudi na meji ne.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?