Test nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Test nosečnosti (25.2.2011 8:28:07)

Sem že čisto panična, namreč po tednu dni zamujanja M in po dveh - testih, sem v torek zjutraj ponovila test in se je pojavila šibka črtica. Danes zjutrja sem test ponovila, pričakovala konkretno črtico, pa je bila še vedno šibka, za spoznanje močnejša kot pri prvem testu. Sem bila čisto šokirana, saj sem pričakovala konkretno črtico, je pa še vedno šibka. Pri ostalih nosečnostih se je črtica že prvič konkretno obarvala, tako da zdaj pa ne vem, ali je kaj narobe, ali hormon prepočasi narašča, skrbi me, da ne gre za IMN. Ali je imela katera podobno izkušnjo in kako se je končalo? Sem že klicala G, pa je ne dobim.

eva1 -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 8:36:17)

Pa si delala isti test obakrat? Katere pa, če smem vprašat?

Anonimen -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 8:51:07)

Ja, delala sem obakrat FS.

eva1 -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 8:57:42)

Pejdi po CB-resno, men je baby ceheck pokazal rahlo črtico, CB pa tok močno da jo iz aviona vidiš-isti dan sem delala! 

skrvavca -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 9:25:04)

Lahko se ti je jajčece kasneje zasidralo, pa še ne kaže toliko hormona.

Anonimen -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 9:28:18)

Saj v bistvu nisem v dilemi, ali nosečnost je ali ni, skrbi me, ker sem pričakovala, da bo sedaj črtica dosti bolj močna, je pa le za malenkost. Če bom sedaj naredila CB, potem ne bom imela s čim primerjat. Moj pravi, da že pretiravam s temi testi, mogoče bi bilo res bolje, da bi naredila en test in potem ne več.

Skrbi me, da ne gre za IMN, ker kot kaže hormon bolj počasi narašča.

skrvavca -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 9:35:42)

Potem ti res ne preostane če CB ter če še ta ne bo krvni test.

LP

Želim ti srečo da če je, da je vse ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Test nosečnosti (25.2.2011 13:10:12)

hormon se tako ali tako podvaja na dva dni.

Stran: [1]