ljupka -> RE: Montinjačke pozor (1.3.2011 10:06:10)
|
Kaj pa športiniki bodibilderji,s kom naj po tvoje filajo izčrpane mišice z oreščki,če bi te gdo med njimi slišal ,ne vem kaj bi ti rekel.Ker eno uro po vadbi mora pojest en zrezek. Če nisi fizično aktiven ne potrebuješ mesa.Rec mojmu tastu ,ki na kmetiji gara vsak dan in gre v hosto fajn delat ,da ne rabi mesa tudi ne vem kaj bi ti rekel. Tist ki dolgo spi in nič ne dela ga ne rab on ki gara ga pa potrebuje,ker se po mesu bolj počuti.Je pa pri 70 letih tako fit kot kater pri 40 zdrav nobenih težav. Moja babica je tudi fajn delala jedla samo suhomesnate proizvode,ker jih je bilo na kmetih največ,cel prašič je šel v dimšunke klobase,salame budžole...ocvirki,bel kruh,veliko sadja in veliko gibanja,živela je 94 let. Tako da jast ugotavljam ,da ni problem toliko hrana seveda mora bit domača in ne predelana v tovarni,doma skuhana,problem je v tem ,ker se premal gibamo,pelemo se z avti,sedimo v pisarnah,na kmetih delajo stroji,človek se premal giba in tisti ,ki se sploh ne,pa mora pazit kar je,tisti ki pa fajn fizično aktiven pa potrebuje meso,to je moje mišljenje.
|
|
|
|