koruzništvo oz. samohranilstvo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


babylove -> koruzništvo oz. samohranilstvo (19.8.2005 11:54:11)

ja no saj... pripombe ze padajo v slogu kelnarc in cistilk.

Eh, saj nima smisla.




Nikita*** -> koruzništvo oz. samohranilstvo (19.8.2005 12:14:24)

Žogica, jaz sem govorila o tem, da preziram tiste "kao samohranilke",ki imajo partnerja, dovolj denarja, pa so vseeno prijavljeni na različnih naslovih zato, da odirajo državo.
Še vedno trdim, da gre denar v napačne roke in tu bi si ga ti krvavo zaslužila.
Srečno!




Blink1 -> koruzništvo oz. samohranilstvo (19.8.2005 12:43:02)

Evo....sem delala 8 ur na dan za tekočim trakom..ugotovila, da to ni življenje in ZATO šla študirat, da mi ne bo treba tako garat.

Oprosti, enim to ustreza, meni ne. Veliko kolegic, ki so delale skupaj z mano (v času srednje šole) je po srednji šoli tam ostalo, ker jim je bilo 70.000 na mesec dovolj, delale pa smo ko živine. In še vedno so tam, jaz pa imam možnost (in to možnost sem si pridobila s študijem) zaslužiti več in ne garati kot črna živina. Poleg tega...teh 70.000 še zdaleč ni dovolj, če imaš moža ki zasluži nekaj podobnega in 2 ali 3 otroke. Še vedno ti (hvala bogu) pomaga država in spet si na hrbtu davkoplačevalcev. Potem pa bi ziher katera rekla: "Ja, kaj si pa boljše službe ne najdeš." Drage moje....službe NE ležijo po tleh.

Pa ne me zdaj narobe razumet. Če bi jaz imela firmo in preveč denarja, bi bile moje delavke za trakom plačane veliko, veliko več kot jih sedaj plačajo. To pa zato ker vem koliko delajo in da delo niti pod razno ni lahko. Sem sama dovolj izkusila, kaj pomeni nepremično sedeti 8 ur, loviti tempo stroja, ko se nimaš časa pretegniti, kaj šele sprehoditi.

Ampak na žalost je tako. No...v bistvu je čistilkam in kelnarcam veliko lažje.

Pa evo....tiste,ki delate...Vaš davkoplačevalski denar bo zdaj šel tudi za mojo plačo:bravo::)-:bravo: Državna firma pač.;)




Gina -> koruzništvo oz. samohranilstvo (19.8.2005 13:54:22)

Že mogoče, nina, ampak bo šel tudi s tvoje plače v državni proračun.




Blink1 -> koruzništvo oz. samohranilstvo (20.8.2005 10:03:29)

Z veseljem ga bom dala:bravo::bravo: Da ga le imam od česa dat




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]