sakuL -> prenažiranje (24.2.2011 13:00:58)
|
Obipala sem sama nad sabo. Marsikatera bo rekla, pa sej ti nis debela,...ampak v svoji koži se ne počutim dobro... 2x na teden športam, in tudi sicer nisem neke lene vrste tip, sam nerada delam stvari sama, se prav rada letam naokrog za nečakam, pa čej treba 300x po štengah grem.. moji obroki so: na šihtu cel dan nekaj grickam, vmes grem na malico, 1 h po malici spet grickam razne palčke, če je glad hujši grem po snikers ali kaj podobega, okoli 14 ure pojem jabolko...če po šithu kuj kam letim, pa da sem zunaj ne mislim na hrano, kukr sem v stanovanju, mi hrana diši nenormalno, in bi samo jedla. zvečer-> ja ura 20.00 si rečem, mah dej ne bom jedla....bom raj zjutri vornk... aha, ob 21.00 sem že v hladilniku, če ni v hladilniku nič takega potem se spravim na razne smokije. Kar na jok mi gre... ker izgubljam tole bitko shrano, in počasi se redim, kar pa si ne želim! Kako naj ustavim tole žrtijo!?! velika sem 165, težka nekje med 49-50 kg. vem da na podlagi teh rezultatov nisem nevem kaj debela, pa vendar, mi to ne ustreza, ker sem bolj sportne postave in se vsaka kilca vidi in čuti... kakko naj si "na hitro" pomagam. Da bi 5x na teden hodila na telovadbo, to odpade, ker se že tako z mojim vidiva šele v večernih urah... mogoče kakšen način hranjenja...? zjutraj načeloma ne jem, ker mi je po zaužiti hrani (sem že poskušala) zjutraj zelo slabo,...to pa rajši ne jem, kukr pa da se na šihtu med strankami zvijam od slabosti. hvala.
|
|
|
|