Anonimen -> ZA NAS (265. nadaljevanje) (12.8.2005 10:44:10)
|
Sem si drznila kar sama temo povlečt naprej :) V Kopru danes dežuje, pa malo neha...je tako, oblačno vreme, ki meni navadno kar paše, ker se vsi poskrijejo v svoje luknje in se da normalno dihat :) A veste, da mi je zamujala :hudicek: cca mesec do dva in ko sem jo dobila sem čutila prav olajšanje, ker pač testi so bili negativni, :hudicek: pa od nikoder... no in je prišla, tako lepa in obilna, da me je pošteno sčistila in pripravila teren na nove podvige :) no in kaj sem hotela povedat. aja: sem šla potem na tisto stran, kjer imamo ovulacijske slikice, ki jih damo k opisom imena, da slikico popravim tako, da bo prav štela. in ne boste verjeli, je bila že prav nastavljena. Po dveh mesecih se mi je ciklus normalno ujel nazaj v ritem. Sploh mi ni bilo treba ničesar popravljat :) smešno. no deklice, jaz prav za vse nas držim pesti, da nam čimprej uspe zagledat bitja o katerih se pogovarjamo že toliko časa in najbolje, da si potem sprintamo vse naše pisarije, ko nam bo najstnik v svoji trmi in puberteti očital, da ga sigurno nimamo radi in, da sploh ni bil zaželjen. aha: črno na belem imam bitje zlato, kako sva te vsak mesec delala in čakala, da bi te le imela :) smeh je pol zdravja :) in drage damice, kako ste pa ve kaj?
|
|
|
|