luka jan -> RE: Tučepi (8.3.2011 9:37:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vls Ja lastnika sta starejša gospod in gospa, mogoče se še nista čist "zbudila". Ta hiša (Golub) je bližje hotelom, apartma je lepo opremljen, plaža je super, tudi senčko boste imeli, pa blizu sladoled. Zvečer je v tem delu bolj živahno, ker vsi iz hotelov šetajo do centra in obratno. Tam na drugi strani kjer smo bili mi je tega manj in je zvečer bolj mirno in tudi sprehajalcev ni veliko. Boste pa zadovoljni, ker je ful lepo. Spodaj je link od sosednjega apartmaja, kjer smo bili mi. http://www.tucepi.net/murtela/ (ena polovica hiše, druga pa so apartmaji KAMENA z restavracijo) Mi pa letos planiramo Brela, pa je že precej zasedeno. Mogoče spet v Tučepi, nikol ne veš. Točno ta dva app, Murtela in Kamena sem imela malo v mislih, pravzaprav so mi odgovorili da imajo prosto, cena je pa itak povsod bolj ali manj enaka. Samo so me app Golub bolj fascinirali, predvsem zato, ker imajo kuhinjo na terasi. [sm=smiley1.gif] Ne vem če je to dobro, samo meni je to ful všeč. Smo pa tudi mi mislili it v Brelo, pa nisem našla nobenega fajn app za normalno ceno. Vse kar mi je bilo fajn je bilo od 100 eurov naprej na noč, kar mi je za enosbni ali studio app občutno preveč. Potem pa smo se odločili za Tučepe in verjetno bomo kar kmalu nekaj od tega rezervirali. Če boste v Tučepih se pa morda še kje srečamo.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sicer pa mi je všeč da je bolj živahno, ker prvi del dopusta bomo 14 dni v Tučepih, nato pa gremo še za teden dni na Pag v eno malo vasico, ki premoressamo eno gostilno in bo tam res mir. V Tučepih se nam pa mora dogajat.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|