natasarobi -> RE: Dojenje ponoči - kako otroka "namestit" (27.2.2011 20:37:35)
|
Jaz sem ga dajala v pregib roke, da ni polival med hranjenjem, vendar je trajalo, da se je pristavil. Zato sem ga začela dojiti sede tudi ponoči. Občasno- zelo redko sem ga dojila leže (včasih to naredim še sedaj) - kadar sem želela, da zaspi in da se jaz lahko odmaknem. Od kar sem brala, da leže ni ok za ušesa, ga raje ne dojim tako. Poliva pa ne glede na položaj - če ne po dojenju pa malceno kasneje, ko se muva. Na začetku se je dojil tudi 2 h, pa ura pavze, pa jovo na novo. Je pa res, da je bil pravi zaspanček. Šele nekje od 4-5 meseca je stanje boljše (krajši podoji, večji razmak med dojenjem), čeprav pridejo momentni, da bi se dojil po 1 h (zato, ker se prej crklja in ne je). Sedaj pri 7m, se doji še kar pogosto: cca 6-8x po cca 10minut ob 2x gosta hrana. Zadnje dva dni ima pa nek štrajk, tako, da kakšna 2 dojenja so manj. Ma, kaj pa vem - meni pa včasih manjka, da se ne doji tako kot se prej. Včasih bi se malo pocrkljala, mali pa v luft, pa raziskovanje naprej (tudi ob 5 zjutraj).
|
|
|
|