DragonLady -> Pošiljanje paketov - neresni kupci (23.2.2011 12:52:35)
|
Danes sem pa tak jezna, da bi lahko komu vrat pregriznila...grrrr! Prek bolhe sem prodajala nekaj zadev, med drugim tudi nekaj knjig, ki so bile pregrešno drage, prodajala sem jih praktično za pol cene ali manj. Rabila sem jih samo na faxu in nikjer drugje, zato ni imelo smisla, da mi zgnijejo na kakem podstrešju zaradi vlage. Pa tudi kak evro vedno prav pride. No in se najde en tipček, ki mi piše na mail, da bi imel eno knjigo, še celo barantal je za ceno. Okej, ceno sem spustila v znak dobre volje in mu jo takoj naslednji dan tudi poslala. Danes pa mi ta isti tipček piše, da pa on knjige ni dvignil in je tudi ne bo, če jaz osebno ne pokličem na pošto in se pozanimam, zakaj je prišlo za 7 evrov poštnine. Ja halooooooooo!? Knjiga je težka, na pošti računajo še tisto kuverto, poštnino in stroške, ker mi potem denar prinesejo na dom, ko stranka prevzame paket. Jaz sem v tem hudičevem mrazu letala z 2mesečnim dojenčkom, da sem jo čimprej poslala, znižala sem mu ceno, tipček pa kratkomalo noče dvignit paketa. Ma naj gre v 3 p.m.! Sem mu samo odpisala, da v redu, bom požrla stroške poštnine in se mi bo paket pač vrnil nazaj, ker ga idiot noče dvignit. To je njegova pravica. Naj pa drugič ne naroča zadev, za katere nima denarja. Tu na RR sem dostim ljudem že kaj zastonj poslala, podarila in tudi sama krila poštnino, pa sem to storila z veseljem. Me pa razjezi, da se mi nekdo dela norca. So eni ljudje res tko zblojeni al kaj? Al sm si pa pač sama kriva, da sem se pustila na suho nate***t...kakorkoli že, hvala ti, A.Gregorčič!
|
|
|
|