|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   anonimnost Zakaj???
23.2.2011 8:15:19   
neodkrita
Jaz imam pa eno vprašanje, pa ni v zvezi s sexom. Kak to, da ste skoraj vse, ki odprete novo temo anonimne??? Je to kakšna tabu tema???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: anonimnost Zakaj???
23.2.2011 9:12:30   
Kerensa*
Seks je nekaterim očitno še vedno tabu. Jaz se posledično sprašujem samo to, kako potem dejansko seksajo, če o tem niso sposobne niti govoriti. Pa ne govorim o tem, da nekateri o tem nočejo govoriti, ker so pač mnenja, da se njihovo seksualno življenje drugih ne tiče - takšni na tem forumu niti ne pišejo. Govorim o tistih, ki pišejo. Ne spomnim se naslova teme, ampak vem pa, da avtorica ni bila sposobna niti napisati izraza "seks z žensko", je pa želela poskusiti seksati z žensko. Ja kako, ljuba duša, če tega niti izgovoriti ne moreš (takorekoč) na glas? 

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2011 9:26:11   
elevitka
se bom kar strinjala z kerenso... večina jih zanima razmišljanje in videnje drugih... vendar se ne želijo razkriti ker jih je na nek način sram ˝obsojanja˝, ker pač ne želijo razkriti svoje intime ali težav na nek način javno... firbca pa jih kaj mislijo o določeni stvari drugi ali pa zgolj izkušnje drugih...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2011 9:42:43   
Anonimen
Ni tabu tema. Velikokrat je samo lepo pisat kot anonimenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2011 9:50:06   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni tabu tema. Velikokrat je samo lepo pisat kot anonimenuser posted image

ja sam kaj se skriva pod pojmom ˝lepo pisat kot anonimen˝...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2011 9:58:33   
Anonimen
Zagotovo veš,kaj pomeni lepo.In zakaj ne bi kdo pisal anonimno,če je možnostuser posted image   Tako kot zdaj

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2011 11:44:38   
ajataja
Meni se ta anonimnost tudi zdi brezvezna itak si anonimen ker nimaš pod nickom nikjer imena in priimka napisanga da bi kdo vidu kdo si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2011 12:12:11   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Meni se ta anonimnost tudi zdi brezvezna itak si anonimen ker nimaš pod nickom nikjer imena in priimka napisanga da bi kdo vidu kdo si.

Ampak ene se med seboj poznajo oziroma so o sebi napisale toliko podrobnosti, da jih kdorkoli prepozna. Vsi pa vemo kaj v kaki slovenski vasi povzroči novica, da si sosedova Francka želi swinganja ali daljšega tička kot ga ima njen Janez.
Sama se sicer ne poslužujem anonimnosti, jo pa razumem. Pod anonimnostjo se je veliko lažje odpreti in zaupati želje, težave, potrebe,..... in zakaj tega ne bi izkoristili, če je na voljo

lp, mojca

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2011 12:23:25   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Ampak ene se med seboj poznajo oziroma so o sebi napisale toliko podrobnosti, da jih kdorkoli prepozna. Vsi pa vemo kaj v kaki slovenski vasi povzroči novica, da si sosedova Francka želi swinganja ali daljšega tička kot ga ima njen Janez.

Točno tako + žlehtnoba je pa recept za ločitev tu. Saj v zgodovini RR je je bilo že marsikaj, tako da se ne čudim, če folk piše anonimno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2011 12:45:20   
Janyna
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Saj v zgodovini RR je je bilo že marsikaj, tako da se ne čudim, če folk piše anonimno.

Jaz tudi ne in ja tudi sama se poslužujem tega, le zakaj bi pa vsi moral vedet, da Janyna svinga in ima odprt zakon. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2011 13:33:14   
neodkrita
Ne zdi se mi narobe pisat pod anonimno, da ne bo pomote in ja lahko kdo nekoga res bolje pozna kot preko nicka sam se mi zdi, da je pa večina vprašanj kar pod anonimno. Meni osebno se zdi fino, da se pogovarjam z nekom, ki napiše nick (ker imaš neko sliko ustvarjeno iz drugih tem) kot pa z anonimno. Ni pa seveda nič narobe. Je bilo samo vprašanje.

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2011 17:54:58   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna

Jaz tudi ne in ja tudi sama se poslužujem tega, le zakaj bi pa vsi moral vedet, da Janyna svinga in ima odprt zakon. user posted image
A imaš potem "dneve odprtih vrat"?? user posted image

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2011 15:26:58   
Janyna
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Janyna

A imaš potem "dneve odprtih vrat"?? user posted image

Ja tudi, prideš? user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2011 16:13:48   
ZARA
A je to nespodobno povabilo ali samo kava? user posted image

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2011 19:54:42   
picola1
Glede na to, da se je nanašalo vse skupaj na svinganje in odprt zakon, dvomim, da bo samo kafe...user posted image user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2011 15:43:59   
emalina
Zakaj so nekateri enkrat anonimni, drugič pa ne, mi tudi meni ni jasno. Ni mi pa tudi jasno zakaj bi to bil problem. Zaradi mene so lahko vsi anonimni, jaz pač nisem klasični babji firbec in ne raziskujem oseb, ker preprosto ne visim stalno na tem forumu.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.3.2011 7:56:35   
neodkrita
Sploh ni problem. Me je pa seveda zanimalo čisto tako res iz radovednosti ker na drugih temah se kar pogosto podpišejo tukaj pa je večina anonimnih.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.3.2011 8:20:24   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Sploh ni problem. Me je pa seveda zanimalo čisto tako res iz radovednosti ker na drugih temah se kar pogosto podpišejo tukaj pa je večina anonimnih.

Edino v tem forumu je možnost anonimnosti, drugje je ni.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
2.3.2011 23:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2011 23:41:03   
DragonLady
hehe, se podpišem pod hruško...anonimnost zato, da možeki ne zvejo, da jih šimfamo tu, hehe...user posted image

No, moj g. Zmaj....če me bereš....LOVE YOU!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2011 7:00:46   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady
hehe, se podpišem pod hruško...anonimnost zato, da možeki ne zvejo, da jih šimfamo tu, hehe...user posted image

No, moj g. Zmaj....če me bereš....LOVE YOU!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?