viv_ -> RE: daljsa odsotnost mame (23.2.2011 11:27:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ma, kaj pa vem, ne vem, če bi šla takole sama na poroko v Indijo za 10 dni. Pa sicer ogromno potujem, službeno in zasebno. Tudi po preteku porodniške sem zelo hitra spet prišla v ritem potovanj, sem pa za dobo enega leta zamrznila "overseas" potovanja, ki bi zahtevala mojo odsotnost več kot 1 teden. Kaj pa vem, to je bila neka moja intimna odločitev. Pa imam krasnega moža, s katerim si od rojstva dalje deliva skrb za otroka in imam čudovite starše, ki jim popolnoma zaupam in ki sta nenazdanje našo malo miss tudi čuvala do njenega 2. leta starosti. Ne gre torej za nezaupanje, bolj za daljšo odsotnost in to, da bi jaz na tak dogodek rada vzela s seboj tudi moža. Midva sva pač navajena po svetu hoditi skupaj oz. zdaj že dolgo tudi v troje. Torej, če si to noro želiš, če se mož/partner strinja in če v tem nihče pravzaprav ne vidi večje težave, pa rečem: zakaj pa ne? Uživaj, če lahko. Srečno! Se strinjam z Niko... meni bi bilo predvsem "škoda" iti sama, brez moža...
|
|
|
|