Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: meni je pa všeč.... 5.3.2011 20:59:57
|
|
|
|
bumerang
|
Višnja? Hja no, še nekako gre. Bolje kot Vaša. Ali Viš.
|
|
RE: meni je pa všeč.... 15.3.2011 22:32:25
|
|
|
|
Zamima
|
mogoče za odtenek bolj kot ime Jagoda. Čeprav svojega otroka ne bi poimenovala tako.
|
|
RE: meni je pa všeč.... 15.3.2011 22:39:58
|
|
|
|
rubica
|
meni ni slabo, samo sama ne bi dala tako ime hčeri, ni pa napačno, v poplavi vseh em, lij, tij,..... je prav simpatično
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 1.4.2011 9:12:13
|
|
|
|
čudnočudo
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne. niti jagoda. mogoce lubenica alpa breskev, marelica. Nekatere ste pa res zelo razgledane,da očitno ne veste da je Višnja najbrž tako staro ime,kot sadež sam.Sploh tista s sinom Krompirjem Hvala večini za pozitivna mnenja....ostalim pa...nič zato,če vam ni všeč,meni je še vedno če ti je tolk všeč se pa pejt preimenovat v Višnjo dol mi visi, kva je teb všeč Zakaj potem sploh prebiraš temo z naslovom "všeč mi je"?!
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 7.4.2011 9:36:52
|
|
|
|
Raho
|
Meni je všeč. Emica pa se je tako razkajfala ko da bi kdo njej rekel, da mora svojega otroka poimenovati Višnja
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 19.4.2011 22:07:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Meni je super. Višnja. Frajersko, ful. Pa všeč mi je Lila.
|
|
RE: meni je pa všeč.... 19.4.2011 22:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
V redu je, čeprav meni zveni čisto hrvaško...
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 19.4.2011 22:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni je všeč. Emica pa se je tako razkajfala ko da bi kdo njej rekel, da mora svojega otroka poimenovati Višnja Fantu zraven bi pasal Bor. En listavec in en iglavec, za ravnotežje.
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 20.4.2011 20:48:38
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V redu je, čeprav meni zveni čisto hrvaško... Ja,ne vem no,pri nas doma na vrtu v Sloveniji tudi rastejo višnje.
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 20.4.2011 20:50:43
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni je všeč. Emica pa se je tako razkajfala ko da bi kdo njej rekel, da mora svojega otroka poimenovati Višnja Fantu zraven bi pasal Bor. En listavec in en iglavec, za ravnotežje. Hvala za nasvet,ampak fantka pa že imamo in ni ne iglavec in ne listavec.Mogoče pa tretji
|
|
|
|
RE: meni je pa všeč.... 20.4.2011 21:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V redu je, čeprav meni zveni čisto hrvaško... Ja,ne vem no,pri nas doma na vrtu v Sloveniji tudi rastejo višnje. Saj vem...samo proti Hrvaški mi vleče. Recimo kot Franja - na Hrvaškem bi mi bilo kul, pri nas pa ne.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?