Nič ne morem... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mamamajča -> Nič ne morem... (21.2.2011 13:10:40)

Že tri tedne smo tako počasi vsi bolni. Najprej starejši sin, potem mi2, na koncu še dojenček, in potem ponovno jaz na udaru.
Ni mi treba govorit, da me je bolelo od palca na nogi vse lepo po vrsti navzgor- mišice, sklepi, ni da ni. Na koncu ledvice, pa visoka vročina, grem v lab.- diagnoza- ja, viroza, kaj pa drugega.
Pa tisti ubijajoč kašelj....

Zdaj že nekaj dni kar ok, boljše, vročine ni več, ledvice so dobro, samo jaz se ne morem sestavit. Nimam energije. 4mesece starega malčka sploh ne morem prijet, ker imam občutek, da ga bom kar spustila na tla. Vroče mi je, že naslednji trenutek me zebe. Noge me ne nesejo nikamor in hudo sem utrujena.

A to sploh kdaj mine??? Kaj naj naredim? Zdr. mi pravi, da nič- lekadol plus čaj in to je to. Pa ne morem kar ležat že 14 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




kajajaka -> RE: Nič ne morem... (21.2.2011 13:25:52)

Mine, mine, ampak žal zelo dolgo traja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ne vem kaj je letos. Včasih so viroze in prehladi trajali 1 teden, sedaj pa s komerkoli se pogovarjam, se po 3 tedne skupaj sestavlja. Jaz sem zbolela takoj po novem letu in kot ti praviš - krog po družini, pa sem spet jaz na vrsti. Tako, da letos še nisem nehala kašljati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Na srečo je kri ok in so samo ponavljajoče viroze. Najhuje pa je, ker sem noseča in ne smem nič vzeti razen čaja in limone [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Vročine nimam, tako, da Lekadola ne rabim... V lekarni mi še Septolet niso hoteli dati, ker niso primerne za nosečnice. Razni propolisi in zeliščni bomboni so pa ob močnih virozah žal popolnoma neučinkoviti.
Jaz upam, da bom enkrat do maja meseca ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




barika -> RE: Nič ne morem... (21.2.2011 13:39:01)

hm, meni je pomagal koencim q10 sumeče tablete. 




pefika90 -> RE: Nič ne morem... (21.2.2011 21:58:21)

mamamajča, preberi si, kaj ti piše v podpisu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]